Cevap: Tarot FaLı Baktırmak İsteyenLer Burdan
Ben sevgilimden yeni ayrıldım bana dönecek mi? 2 15 36
selamlarrr canımm banada bakarmısın evlilik hayat yaşam veee bebiş için ben aslan eşim kova burca rakamlar 4 - 12 -48 öpüldün fıstıkkkkk
Merhaba 🙂
Ben daha önce baktırmıştım..ve güzel şeyler söylemiştiniz..belkide yine güzel şeyler duymaya ihtiyacım var..bana tekrar bakabilir misiniz?
İlişkim hakkında baktırmak istiyorum..daha iyi olması için ne yapmam gerekiyor..ben başak burcuyum..erkek arkadaşım yay(22 Kasım..bazı yerlerde akrep bazı yerlerde yay burcu olarak geçiyor)...tuttuğum rakamlar 7, 22, 33,
ilginize şimdiden teşekkür ederim..başarılarınızın devamını dilerim 🙂
sevgiyle ve hoşçakalın
merhaba bana da bakarsan sevinirim benim burcum basak esimin koc. sayilarim 2-6-10 esim maddi sikinti icin de düzelme var mi ,bir de ben is bulabilecekmiyim?
iyi günler bana evlilikle ilgili bakarmısınız eşimle görücü üsulumu tanışacagım evlilikte mutlu olacakmıyım sayılar 16 52 13 şimdiden teşekürler
CANIMCIMMM ÇOK SAĞOL DA BENİM BEBİŞ DAHA YOK İSTİYORUS ONU SORMUŞTUM...Canım parasal yönden bir hakettiğini alamama durumu var ya da olacak bu sizi çok üzecek. hayatınızda olumsuz değişiklikler de olabilir ama bunun getirdiği yeniliklerle çok mutlu olacaksınız eşin ve sen.. Dikkatsizlik en büyük hatan olaylara ve işine daha çok odaklanmalısın.
Sanırım bu kişi komşun..Bu kişi ile ciddi bir münakaşa yapmışsın ama aranız iyiye doğru gidiyor.
Bebeğin ayağıyla ilgili bir problem var.büyük bir sorun değil ama her çocukta olur. Sağlığı ile ilgili başka bir sorun yok şimdilik.

CANIMCIMMM ÇOK SAĞOL DA BENİM BEBİŞ DAHA YOK İSTİYORUS ONU SORMUŞTUM...
AYY OKURKEN Bİ KÖTÜ OLDUM OLURSA Bİ PROBLEM Mİ OLACAK ANLAMADIM CANIMMM NOLUR BİŞİ SÖLEE![]()