aaaa çok geçmiş olsun cnm,şımdı nasılsın?bebiş nasıl?korkuttun beni neden olmuşki,gördün yani bebişini bende 9 gün sonra görücem inş..çook özledim yaaa bende buara biraz temizlikti misafirdii ayakta kaldım ödüm patlıyor bişey olursa diye karnımda baya büyüdü çok güzel gıdıyor bakalım...sende kendine dikkat et....Iyi seneler kızlar. Ben yeni yıla girdikten 2saat sonra hastanelik oldum. Şuan hastanedeyım. Bebeğim iyi kocaman olmuş masallah . Rahimde kanama oldu. Şimdi durdu ama bi kacgun burdayım. Çıkınca yazarım
aaaa çok geçmiş olsun cnm,şımdı nasılsın?bebiş nasıl?korkuttun beni neden olmuşki,gördün yani bebişini bende 9 gün sonra görücem inş..çook özledim yaaa bende buara biraz temizlikti misafirdii ayakta kaldım ödüm patlıyor bişey olursa diye karnımda baya büyüdü çok güzel gıdıyor bakalım...sende kendine dikkat et....
öyle tabi çok şükür iyiyiz 15.haftalık olduk bakalım günler beni çok yoruyor ya şimdi gece günümden geldim e 15 gün sonra ikiside bende bu turu atlatayım çıkıcam diyorum ama bakalım....bebiş olmadan nekadar gezersem kardır diyorum 🙂 seninki nekadarlık?canim sen ne kadrlik hamissin? merak etme kötü birsey olunca hissedersin... birsey hissetmiyorsan, sende kendini iyi hissedioyrsan sorun yok... Ama kendini yormamaya gayret göster, cünkü sen yorulunca icindeki minikte yorulur öyle degilmi... 🙂
öyle tabi çok şükür iyiyiz 15.haftalık olduk bakalım günler beni çok yoruyor ya şimdi gece günümden geldim e 15 gün sonra ikiside bende bu turu atlatayım çıkıcam diyorum ama bakalım....bebiş olmadan nekadar gezersem kardır diyorum 🙂 seninki nekadarlık?