kızlar bende katılmak isterim ama büyük bir sorunum var.günde 1 bardak su işemiyom nasıl uya bilirim bana çare gösterin.canlarım
malesef suya bi çare yok bende içemiyorum ama kendine bi şaşal ayarla evde senin suyun o olsun 2.5 ..3 litreyi tamamla yanında gözünün önünde dursun gel git iç çok işe yarıyo ben ara vermiştim ama pazartesi yine aranızdayım senide aramızda görmek beni mutlu etti......hadi kolay gelsin..

)
Melekler ben kocişşimi tekrar asker eyledim v arasnıza dondum.. pazartesi gunu buranın pazar gunu ve ben lahana alacam ve lahana corbası diyetini deneyeceğim 1 haftalık.. bakalım sıkı ve hızlı olan bu diyette bir değişiklik olcakmı cunku azcık hızlı kilo vermeliyim ki gaza geleyim ... suan 68,5kg gelmekteyim melekler... askım burda olmasaydı dahada dikkat edebilrdim ve verebilirdim ama askım vardı ve hep abur cubur yedik ... canlarım kendinize ,y bakın .. ben lahana corbası yapıp yiycem artıkın.. 1 hafta kokacamm ama olsun deeğer bence.... hem anem lahana corbasını baharatlarla cok guzel yapıyorr...