Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm handanca
ben hülya bu sefer genel baktırmak isitiyorum başlamadan biten bir iş sonunda hayal kırıklığım oldu iş hayatı ne gösteriyo ve sağlık, aşk, iş...arkadaş çevremle ilgili bakarsan sevinirm...


Herşeyde bir hayr vardır canım. Sana daha güzel bir iş gelecek. Sonra iyiki o iş olmamış diyeceksin. Üzülme. Sen moralini sakın bozma oldumu.

Parasal harcamalarınada aman dikkat et. Çok ilerisi için hemen hayal kurma. Önce bugünki durumuna bak. Durumun düzelincede ilerisini düşünürsün.

Olaylar karşısında yapıcı olmanı tavsiye ediyor kart. sinirsel davranışlar sende hep kayıp yapıyor. İnsanlarla olan ilişkilerin dahil buna. Birde işle ilgili bazıkonularda eksikliklerin çıkıyor bunları geliştirmeni tavsiye etti canım kartlar.
 
handan hanım mesajlarımı 30 a ulaştırdım güzel haberleriniz bekliyorum
10.01.1973 doğumluyum oğlak burcuyum eşim balık burcu işlerimiz hep ters gidiyor . kendi evimiz olucakmı iş bulabilecekmiyim yardımcı olursan biraz umut bulacağım çok teşekkür ederim

Birkere eşinde sende çok iyi birisiniz. Merhametinizi kullanan insanlar var. Eşinde hemen inanıyor bunlara. Lütfen bu tür insanlardan kendinizi biraz uzak tutun. Onlar sizin sıkıntılarınıza bu kadar koşmuyorki.

Eşine lütfen güzen ve sevgini göster. Onu zaman zaman ihmal ediyor sivri eleştiriyorsun canım. SEnde böyle yaparsan yüzü nasıl gülecek onun. Hadi bakalım önce ona destek olman lazım.

Herşeyi kontrol altına alacaksın merak etme. Ama şu dönemi akıllılıkla bi geçirin bakalım. Sende çok kendini bırakmışsın. Çevrene güzel görün. eksiklerini kendini geliştirerek kapatmaya çalış. Yakın bir çevrenden iş konusunda sana bir destek olacağını gösteriyor kartlar.
 
elinize sağlık handan hanım çok teşekkür ederim. Umarım bu dönemi atlatabiliriz. Kolaylılar dilerim
 
Sırf onu düşünmekten kendini ne kadar ihmal ettiğini söyleyen oldumu canım. Kartlarda kesin ayrılık çıkmada ama birleşmede çıkmadı.
Bana sorarsan karşına çıkacak başka biri olacak. Eski arkadaşını bekleyeceksen bekle ama kendini soyutlayarak değil. Sessiz düşün onu. Paylaşma herkesle.

Yeni hayatına gelecek olan kişi geldiğinde de beyninden sil artık. Çok ama çok güzel şeyler olacak. Sen yeterki şöyle bi kendine bak ve artık değişeceğim de. Önce kendine güvenini kazanmakla başla hemde.

Ne istediğine yada istemediğine iyi karar ver.
teşekkur edrim yorum için ama kartlarda kesin ayrililk çikmadi ama birleşmede çikmadi yazmissiniz bunu anlayamadim kusuruma bakmayin biraz daha açiklarmisiniz nedense ben onunla son bi konuşma dahi olsa yapmak istiyorum beni istemediginide soylese ona bile razirim onunla son bi konuşmammiz olacakmi lutfen bu soruma cevap verin emin olun benim için çok onemli
 
Son düzenleme:
[sıze=3]çok istediğin birşey için uykuların kaçıyor canım. Bence bu kadar kafanı yorma. Hayırlısını iste. Elbette herşey yolunda gitmeyebilir. Ama zaman hepsine ilaç olacak.[/sıze]

[sıze=3]çalışıyormusun yazmamışsın ama, iş hayatın varsa güzel günler görünüyor. Başarılı olacağın bir dönem başlıyor.[/sıze]

[sıze=3]sevginde rahatsız eden kişi yada kişiler mücadele etmeni gerektirecek. Kendini onlardan korumaya bak. Sevgin daha ağır basıyor. Yüzün gülecek inşallah.[/sıze]

sen harikasın handanca. Evet sağlık sektöründe çalışıorum. Ve söylemediğim halde uykusuz kaldıgımı, sevgimde bizi rahatsız eden kişilerle mücadele etmem gerktiğini de görmüşsün. Umarım seninde dediğin gibi yüzüm güler. çok tş. Ederim handanca. çokkkk yüreğime azda olsa su serptin. şuan tahmin edemeyeceğin kadar sıkıntılı bir dönemdeyim.
 
teşekkur edrim yorum için ama kartlarda kesin ayrililk çikmadi ama birleşmede çikmadi yazmissiniz bunu anlayamadim kusuruma bakmayin biraz daha açiklarmisiniz nedense ben onunla son bi konuşma dahi olsa yapmak istiyorum beni istemediginide soylese ona bile razirim onunla son bi konuşmammiz olacakmi lutfen bu soruma cevap verin emin olun benim için çok onemli


Kartlara bu şekilde soru soramayız. Ama Görüşürsen ne olur diye sorarsam ;görüşmen elbette hayrına olacak. İçinde bişey kalmaması için konuşma ortamını hazırla.
Konuşmaman halinde ise ilerde neden yapmadım diye sıkıntı yapabilirsin kendine..
 
selam handanca,
87doğumluyum,aslan burcuyum,uzun zamandır evdeyim,çalışmıyorum.bi iş var bikaç gündür kafama takılan,daha ses çıkmadı,daha doğrusu henüz işi ayarlayacak adamı göremedim.acaba hayırlı bi haber alıcakmıyım.bide aşk hayatımda neler olacak gibi görünüyor :)
şimdiden tşkler.
 
Handanca merhabalar canım
Ben eşimin tayin işi için baktırmak istiyorum.A caba istediğimiz yer olacak mı?
Teşekkürler
 
merhaba handanca:)daha öncede baktırmıştım şimdi genel bir açılım istiyorum.aşk hayatım,çalışma hayatım ve çevrem ile ilgili genel bir bakarsan sevinirim,zaaflarım neler insanlar benim hakkımda ne düşünüyor?ayrıca başak burçlu bir erkek var daha önce hep onun için baktırdım neden bilmiyorum ama vazgeçemiyorum ne düşünüyor benim hakkımda?fikirleri hiç mi değişmiyor:(burcum başak.teşekkürler..
 
Son düzenleme:
fallarda çıkan 2 vakit nedir? 2 ay mı 2yıl mı? bana da 2 vakit demişiniz? rica etsem beni aydınlatırmısın? teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst