Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Slm bembeyaz, ben artık başlamak istiyorum alışverişe hayırlısıyla, önünüzdeki hafta sanırım unisex bişiler alıcam, cinsiyetimiz hala kesin değil çünki :)

Evet canım ya sonuçta yüzde yüz hiçbirimiz emin değiliz ki. Aslında sen ara renklerden almaya başlayabilirsin. Her iki cinsiyetin de kullanabileceği. Ben Konyada nereden alacağımı bilmiyorum. İzmirde olsa her yeri karış karış bilirdim. Bu arada yemeğe gittin herhalde afiyet olsun
 
herkese hayırlı cumalar... iyi biraz topik hareketlenmiş bari:)

önce sılacığım Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkartmasın, inş kısa zamanda gelir meleğin:)

tunaa senin adın gamzeymiş bugün öğrendim canım,istanbulda komşumuzun kızının adı da sena ayy nasıl güzel ve akıllı bir kız eminim senin prensesinde çok güzel olacak ne demişler anasına bak kızını al değilmi ama:)
evet canım adım gamze, faceten mi öğrendin yoksa:) tuna oğlumun adı:) canım benim tşk ederim bakalım kısmetse sena koyacağız kızımızın adını. ay ay inş sağol tatlım:) sen nptın? bugün adet gününmüş. inş senin bebek haberini de alırız çok yakında:)

Hayırlı cumalar arkadaşlar.

Bayram tatilinde bilmiyorum dinlenme fırsatı buldunuz mu bilmiyorum ama aksine ben çok yoruldum. Eşim ve kızım da grip olmuşlar anlayacağınız ben elimde şuruplar ilaçlar onların peşinden koştum durdum. Ben de yarın doktora gideceğim. Bayram sebebi ile bu ay kontrollerime geç bile kaldım.

Herkes bebişinin ismini hazırlamaya başlamış bile. (Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin.) Benim oğluşumun ismide Allahım izni ile Muhammet Zeki olacak. dedemizin ismi tabi. Tek erkek torunu olduğundan şimdiden yüzü gülüyor. Her ne kadar belli etmemeyede çalışsa..

Tunacım. Allah yardımcın olsun. Az kaldı bebeğinin güzel kokusunu duymana. Bu arada doktorun muhtemel doğum tarihin için ne diyor Aralık ayının içinde mi olacak.
ay canım sizinkilere geçmş olsun aman sen de dikkat et bulaşmasın. maşallah senin oğluşun da adıyla doğsun inş. evt canım çok az kaldı. 38 haftamın bitimine bugün tam 30 günüm kaldı (11 aralık):) henüz tarih belli değil ama sezeryan olacak. sanırım 38 dolunca alır doktorum. aminn Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun.

Günaydın melekler mekanı.. ;))) Çok ösledim sizlerii ... bebek olunca hayat biraz duruyormus onu anladım... suan uyudugu için azcık girme fırsatım oldu.... Herkese hayırlı cumalar hersey gonlunuzce olsun ♥
oo kimleri görüyoruz hg canım tabi bebek olunca zordur girmesi:) bakalım bizler npcaz? umarım keyifler yerindedir alışmışsındır:) tatlı kızını ve seni öpüyorum.

hayırlı cumalar melekler nasılsınız inşallah bayramınız iyi geçmiştir benimde iyi geçti hepinizi özledim karnımız büyümeye başladığı için sandelyede oturamıyorum arasıra girebiliyorum merak ediyorum ikinci hamileliği zor geçiren oldumu acaba yani bel ağrısı yaptımı kimisinde ikinci hamilelik zor geçiyormuş
benim iki hamileliğim de şükür iyi geçti canım ama şu aralar benim de acayip sırt ve bel ağrım oluyor sen de kendini yorma. maşallah büyümeye devam:)
 
Son düzenleme:
Kızlar son gittiğimde dr şeker yükleme testi yapıcaz dedi, ama o gün bebeğimi gördüğüm için heyecandan sormayı unuttum, aç karnına mı gitmek gerek, nasıl oluyor detayları yazabilir misiniz ?
 
herkese hayırlı cumalar ve geçmiş bayramınız mubarek olsun.
lalezar merhaba. nasıl gidiyo hamişlik kaç haftalık oldunuz? şeker yüklemesine aç karnına ve sabah erken gidiyosun canım. 2 bardak şekerli su içip 1 saat bekliyosun. içmeden önce ve içtikten 1 saat sonra kandan şeker ölçümü yapılıyo açlık ve tokluk şekeri diye. bu şekilde oluyo.
yasemin merhaba. nasılsın var mı bi gelişme?
 
herkese hayırlı cumalar ve geçmiş bayramınız mubarek olsun.
lalezar merhaba. nasıl gidiyo hamişlik kaç haftalık oldunuz? şeker yüklemesine aç karnına ve sabah erken gidiyosun canım. 2 bardak şekerli su içip 1 saat bekliyosun. içmeden önce ve içtikten 1 saat sonra kandan şeker ölçümü yapılıyo açlık ve tokluk şekeri diye. bu şekilde oluyo.
yasemin merhaba. nasılsın var mı bi gelişme?

Aç karnına gitmek gerekiyor. Ben tok gittiğim için yapmamıştı doktor.

Sağ olun kızlar, bende buna benzer bişiler duymuştum ama net değildi..
Hamilelilik iyi gidiyor canım 20+6 dayız bugün şükür bir sorunumuz yok, cuma gittik en son 1 hafta önce yani cinsiyetiizde kesinleşmedi malesef bizimki göstermedi kendini :)
Sen nasılsın canım senin nasıl gidyor, siz kaçtasınız ..
 
Geri
Üst