2010 Haziran Anneleri

selam kızlar bende doktordan geliyorum suyumuz azalmış sancılarımız çıktı nstde oglum 3421 gr filan tabi bunlara inanmıyorum ben ve doktorum ameliyathaneyi arayıp randevumuzu aldı cuma günü sabah dokuzda spinal sezeryan olacak kısmetse ama çarşamba günü bi nstye girip kan vericem tahliller için benide stres sardı böyle işte son üç günüm kaldı benimde ama sancım olursa gidicem akıntımda çok arttı bu aralar hayırlısı bakalım cumaya kadar duracakmı bizim velet baklaım
 
özbek takma kafana canım.
once kesın olarak ne oldugu bellı olsun
daha 3 haftan var bence kg su normale doner

cernle konustum ıyıce ayılmıs
sesı cok ıyı gelıyodu maasallah
resımmatıcak bırazdan beklıyoruz bakalım

cosmomm hayırlı olsunnnn

zeynepcım anne kaynanan ıs basında yıne =)))
ne güzel kendine gelmişte resim atıcak birazdan ya biz çok alemiz bazımız birbirimizi hiç görmedik bile acaba dogurdumu acaba bebegi nasıl diye ölüyoruz meraktan bu çok güzel bişey ya inanın rüyalarıma bile giriyo seni kaç kere rüyamda gördüm dae acaba neyaptı diya elhamrayıda hep rüyamda gördüm neyse siz kurtuldunuz sıra bizde dua edin bizler için:pasi:
 
neyse kızlar ben çıktım biraz uyuyum oglum gelene kadar yarın son hazırlıklarımı tamamlayıp ütümü filan çarşamba günüde doktor yatırmazsa eşimle gezicez biraz oyuncak filan alıcam abimize oyuncak getirecek oglum istedigini nasıl bulucam bilmiyorum hadi kendinize iyi bakın
 
slm kızlar cuma gunu saat 9,30 kızım gelıyor kısmetse, ekocugumla aynı anda dogurcaz sanırım. bugun kontrolum vardı baktı dr. bebegımız 4 kılo olmuş bu senın şeyden çıkmaz dedi. sezeryan mecburen. işin açıkçası sevındım sezeryan olacagıma çok tırsıordum. şimdı heyecan bastı.
 
bu arada bebegım ciğer gelışımı için bi tane iğne yedım popodan yarın da ıgne yıcem nts ye gırcem. popom kopuyo agrıdan, o ne yakıcı bır ıgneydı öyle, yarın nasıl vrulcam bı daha kara kara düşünüyorum.
 
doktora kendin içinmi gideceksin yoksa çocuk doktoruna mı gideceksin arch
hemen ertesi günü kontrole çağırılıyormu bilmiyordum

çocuk doktoruna götürdük canım. kan alınıp sarılık değerlerine bakıldı. çok şükür iyi çıktı. ben cuma günü kontrole gideceğim. bakalım ne diyecek.


Archimm tekrardan gözün aydın çok güzel bir doğum olmuş maşallah . Sütü hiç kafana takma canım . Süt çayı iç su iç en iyi süt yapan şey ve komposto iç ben içine zencefil( tüm) ve tarçın (
çop tarçın) ile demle ve iç ve kendine güven sütüm gelecek diye en iyi ilaç diyorlar.

ayyy arch gozun aydn cnm allh bızede böle kolay dogumlar nasıp etsın inşallahhh..
asya kızda cok tatlı masallah buarada sımdıde n uyu dıyenler ben ztn son kac aydr uyuyamyrmkııı erken baslyr bu uykuszlklrrr bence allah tarfndn alıstırma bunlr eheheheh

archi gözünaydın Allah herkese böyle kolay doğum nasib etsin...sütünde tez zamanda gelir inşallah...ilk bebeğimde benimde sütüm gelmemişti boş boş emip hırslanırdı garibim..sonradan geldi ama geç geldi.süt olayı birazda psikolojik kendini motive etmen lazım.hiç üzülme

selam kızlar.maşallah aslıcım sana süt için de kafanı yorma erken doğumlarda olabiliyor sonradan bollaşır sütün..simdilik idare edersin süte devam maması ile.cok şeker bir kızın var allah bağışlasın..burda değilsin hoş ama ben gene de yazayım gelince okursun artık ne zmn girersin foruma kızından zmn bılup da bilmem..
biz de kızımın çikolatalarını aldık geldik.hastanede dağıtmak için oluyor ya bebekli onlardan.pembik pembik :)kendime kırmızı bir taç aldım ama çok kokoş bişey yahu bulamadım sade bişey her zmn da cıkamıyorum cıkmısken alayım dedim..hastane için can bebenin hazır alt açma bezlerinden aldık bir de..son eksiklerimizi de tamamladık.


evet bol bol su içiyorum annem komposto yaptı. ilk gün o kadar üzüldüm ki anında dudağım uçukladı. sonra dedim toparlan sütün iyice gelmeyecek. dünden beri az da olsa geliyor. şimdi pompayla arttırmaya çalışıyorum.

archi ne güzel bi doğum olmuş ya pazarteside benim kontrolum var şimdiden çok kokruyorum doktor çatı muayenesi yapıcam dedi bakalım ne diycek sezeryan derse direticem normal doğum diye

darısı başına bal kavanozu. doğuma kadar sancı çekiyorsun ama sonrası gayet rahat oluyor. çatı muayenesinden korkma kendini sıkmazsan hemen bitiyor. doğum esnasında zaten gelen giden baktığı için yalam oluyorsun :)
 
slm kızlar cuma gunu saat 9,30 kızım gelıyor kısmetse, ekocugumla aynı anda dogurcaz sanırım. bugun kontrolum vardı baktı dr. bebegımız 4 kılo olmuş bu senın şeyden çıkmaz dedi. sezeryan mecburen. işin açıkçası sevındım sezeryan olacagıma çok tırsıordum. şimdı heyecan bastı.

bu arada bebegım ciğer gelışımı için bi tane iğne yedım popodan yarın da ıgne yıcem nts ye gırcem. popom kopuyo agrıdan, o ne yakıcı bır ıgneydı öyle, yarın nasıl vrulcam bı daha kara kara düşünüyorum.


oyy maşallah kuzuna. hayırlısıyla sağlıkla gelsin .
bu arada niye iğne oldun ki zaten 38. haftan bitmiş.
 
archimim hayırlı ugurlu olsun, maşallah ıkınıze de, kurtuldun bitti, sıra bızde ALLAH yardımcımız olsun. süt için en iyi taze uzum yemekmiş bilgin olsun.
 
Geri
Üst