2012 de aşılama yaptıranlar buraya

Kuzummmmm canım benimmm. Sağol beni ablana benzettiğin için. Bende senin hamile haberlerini durmak istiyorum bitanem.Lütfen dua et bol bol.Önceki aşılamana ve yaşadıkalrına sakın takılma! Bende ilk aşılamada çok üzülmüştüm.Ama bak oldu şimdi :) bu ay ben aşılamada klomen kullanmadım tatlım faremen diye bi ilaçtı sanırım, çatlama iğneside 2 tane vuruldu. Ve aşılama yapmadan iki kez baktılar çatlama olmuşmu diye sende buna dikkat et. yumurta çatlamadan asla aşılama işlemini yaptırma olurmu. Aklına takılan bişey olursa yaz bana bitanem. Güzel haberlerini bekliyorum...

cnm benım cok saol desteklerın ıcın dualarım senınle ınş o kadar cok sevındım kı hanı demıstın ya nısan ayında asılama yaptıran kımsenın tutmadı dıe kısmet mayısaymıs demekkı ıns bende dıger ay hamıle olurum burda yazılanları gulumseyerek okurum bızım gıbı zorluk yasayan herkese versın RABBİM... ıns cnm benım bakılmamıstı zaten catladıgı da mechul :) bundan sonra daha temkınlıyım secosum beebısıne ve kendıne ıyı bak:))
 
uzun zamandır takip ediyorum sizi sadece okumakla yetindim çünkü benim kendimden ümidim yoktu senin hamileyim yazını görünce çok heyecanladım ve kendime hakim olamadım hıçkırarak ağladım sanki ben hamileymişim gibi sevindim:)) kendine çok dikkat et ve sayende çok ümitliyim. serophene başladım ilk kez aşılama olcam hikayem uzun aslında kısaca bahsedeyim; sol tüp tıkalı sağ taraf pco ve birde tubooveryan torsiyon ameliyatı geçirdim evliliğimin ilk ayında kısacası cnm beni yalnız siz anlarsınız ve sadece siz içten dua edersiniz senin mucizen yolda duyguların nasıl çok merak ediyorum..


cnm aramıza hosgeldın gercekten yazdıklarını okuyunca cok duygulandım gozyaslarımı tutamadım :( burda herkez bızım gıbı :( lutfen umudunu kaybetme bende pko luyum ve yenı evlıyım evlılıgım 1.ayını bıtırdım hemen doktora kostum 8 aydır doktor doktor gezıyorum bırkez asılama yapıldı tutmadı sımdı yenı tedavı surecıne gırıcem regly oldugumda olucak zamanı var dedım hep ALLAH IM OLANLARIN EVLATLARINA UZUN OMUR VERSIN OLMAYANLARADA TEZ ZAMANDA NASIP ETSIN... PKO için tedavı goruyormsun ?
 
gokcemix pko tedavisi mi var ben onu bilmiyorum ben bu ay aşılama için tedaviye başladım serophene kullanıyorum ilk aşılamam olacak ama kesin tutmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre bebişler versin.
 
gokcemix pko tedavisi mi var ben onu bilmiyorum ben bu ay aşılama için tedaviye başladım serophene kullanıyorum ilk aşılamam olacak ama kesin tutmaz gibi geliyo bakalım hayırlısı rabbim herkesin gönlüne göre bebişler versin.

cnm soyle anlatıyım bu rahatsızlık kalıcı bır meıtobolizma hastalıgı vucudun beynı uyarmamasıyla alakalıymıs uyarılmayınca denge bozuyluo ve adet olamıyoruz buyuzden gecmez olunceye kadar bızımle:) anlıycagın sadece tedavıyle onune gecebılırız ben uzun sure yasmın kullandım kılo sorunum olmadı adetlerımde gecıkme olmadı sıvılcelerın onune gecıldı ve tuylenme artmadı hapı bırakınca sorunlar basladı ama ben yasmın kullanmasaydım emınım bugun cok kılolu olurdum tedavısı bu sekılde olur ancak bebek ısteyenler ıcın yenıden bır hap tedavısıne gecılıyor buda klomen serophene ve ıgneler devreye gırıyor nıe bu kadar umutsuzsun benımde ılk asılamam tutmadı ama cok streslıydım ve bır okadarda umutluydum ben o 14 gunu gecıremedım bıle erkendn testler yaptım ama sımdı yenıden asılama yapılcak hıc takmıorum kafama ılacları kullan gıt sankı bır ıgne yaptırcakmıs gıbı doktora eve gel dınlen bu kadar olay buyuttukce olmuo bısıler rahat olmak lazım kafanı dagıtmassan olmuo cnm
 
Geri
Üst