2012 de aşılama yaptıranlar buraya

mrb cnm hoşgeldin çok doğru söylüyorsun ama hayatta bugün varsın yarın yoksun yarın ne yaşayacağın başına ne geleceği belli değil sel felakati deprem kaza herşey fazlasıyla yaşanıyor ben kendi açımdan şöyle düşünüyorum başıma yarın ne geleceği belli değil hayata veda etmeden bu sevinci yaşayım ve eşime yaşatayım istiyorum belki birçok arkadaşta böyle düşünüyordur acelem birazda bu yüzden tabiki herşey allahtan ben elimden geleni yapayımda takdir rabbime kalsın seninde hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bir hafta sonra kendindeki değişiklikleride paylaş canım arada

tşk ederim canım tabiki paylaşırım.evet başımıza ne geleceği belli değil benim acı kayıplarım oldu tabi böyle oluncada hayata bakışım değişti.o yüzden önce sağlıklı yaşamayı sevdiklerimi sağlıklı görmeyi istiyorum.Sizlerede bunu sitres yapmamanız için söylüyorum her seyi oluruna bırakın gerçekten bir zamanı var tabi elimizden gelen her seyi yapmak lazım sonrada zamana bırakmak.
 
canım benım de 8 qünüm buqun sabah cok sıddetlı bı mıgde bulantısı kaldırdı benı inş. senın kı de benımkı de tutar meltemcm...

İnş canım dün gece çok dua ettim hem kendim hemde burda formda sıkıntılarını paylaşan,bir umut bekleyen bütüm arkadaşlarımın için..benimde az az midem bulanıyor ama oruç tutuyorum ondan olabilir diye düşündüm çünkübaşka belirti yok.
 
amin bekleyen kimsenin kucağı boş kalmasın tuğbacım.sen ne zaman test yaptıracaksın ben 22 sinde yaptırmayı düşünüyorum çünkü o günlerde adet olmam lazım günlerim pek şaşmaz o zamana kadar beklicem.adet olursam zaten gerek kalmaz boşuna test yaptırıp stres çekmek istemiyorum.
 
Geri
Üst