Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Merhaba. Bu konuyu yeni keşfettim. Bebek bekleyenler, gebe kalmayı bekleyenler, Allah hepimize hayırlısını versin. Ben de 3 aylık evliyim. Hiç korunmuyoruz. Bebek istiyoruz en başından beri. Bunu soranlara da söylüyoruz, tabi bu da baskı oluşturuyor. Arkadaşlarım, ailem, her ay soruyor. Benden sonra evlenen bir kaç çift bebek bekliyor şuan. Tabi bu yüzden kıyaslama oluyor. Çok kötü bir duyguymuş bu. :( Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda versin.

Doktora gittik ve tahlillerimi yaptırdık. Bir engel gözükmedi. Dr " 1 yıl içinde hamile kalamazsan tedaviye başlarız" dedi. Daha 3 ay geçti ama ben her ay stres oluyorum. Normalde 32 günde adet görürüm. Geçen ay 30.günde adet oldum. Bu ay da 34 gün oldu halen adet olmadım. İdrar testi yapmıştım 32. günde, negatif çıktı. Çok erken olduğunu düşündüm. Biraz daha bekleyeyim diyorum ama çok sabırsızlanıyorum. Kan testi için erken mi sizce? Belim ağrıyor, adet sancısı gibi karnım ağrıyor, 1-2 kez bulantı hissettim kısa süreli. Psikolojik mi bütün bunlar bilmiyorum ama çok merak ediyorum. Keşke bunu öğrenmenin kolay bir yolu olsa... Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.

Herkese iyi geceler.
 
Yine ben :) 32.gün....... adet olmadım.dün idrar testi yaptım....çift çizgi çıktı.Ama hala emin olamıyorum.bugün de beta HCG gönderdim inşallah sonucu akşama çıkar yazarım yine...
 
Yine ben :) 32.gün....... adet olmadım.dün idrar testi yaptım....çift çizgi çıktı.Ama hala emin olamıyorum.bugün de beta HCG gönderdim inşallah sonucu akşama çıkar yazarım yine...

çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.2 çizgi çıktığına göre hamilesindir.mesela ben hiç 2 çizgi görmedim!
biraz tüyo varsa söyler misin?sadece yumurtlama zamanı mı denediniz.çünkü ben sadece yumurtlama zamanı denedim sadece,hiç tutmadı.şimdi biterbitmez ve 15.günden sonra denicem.zaten arada eşim yok yanımda!ne olur biraz bahseder misin?yediğin içtiğin bişey oldu mu?
 
Kan testi için erken mi acaba? 2 günlük adet gecikmesinden belli olmaz mı? Eğer 4-5 gün daha adet olmazsam testi tekrar mı yaptırayım sizce? Erken mi yaptırdım acaba kan testini? Hamile kaldıktan ne kadar sonra yükseliyor ki bu hormon? Bilen var mı?
 
selam kızlar
clinomel İNŞALLAH hamilesindir. artık erken belirtilerini ytazarsın buraya .kimse erken gebelik belirtisinden bahsetmiyor konu başlığı bu değilmi kızlar birileri anlatsın artık şu an hamile olanlar mesela...
benim adetime 6-7 gün kaldı 1,5 yıldır uğraşıyoruz. ilkez 5 gün serofen kullandım ortivite çatlatma iğnesi vuruldum. ama şu ana kadar adet öncesi kasık bölgemde ağrı olmamıştı. ateş takibide yapıyorum. çok heycanlanıyorum. umarım isteyen herkes hamile kalır. sonra görüşürüz. kızlar
 
valla benimde 39 du.hayıt suyu içtim ama tekrar kontrol ettirmedim.çünkü benim prolaktinim 39 olmasına rağmen doktor değerlerin normal dedi.tabi sonra tekrar yaptıramadım.test sonucuna gelince ben hiç yaptırmadığımdan bilmiyorum.hiçbi bilgim yok.ama okuduklarımdan geç döllenme olabiliyormuş.bence sen gecikmeni bekle!

bu ay çok ümitliydim ama gene hüsrana uğradım.umarım sen hamilesindir.
benimde 58 çıktı prolaktinim.doktor yüksek dedi dostinex verdi 2 aydır kullanıyorum ölçtürücem bu hafta inmişmi diye.benim geç döllenme falan değil galiba belim ağrıyor adet sancısı.2 ,3 güne kadar olurum heralde.inşallah Mevla isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişleri.
 
Geri
Üst