Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Arkadaslar merhaba acil sorum var.7aydirkorunmuyoruz ama olmadı hiç.adetim hep düzenli 28gunde bir.bu ay 16sinda olmam gerekiodu ama 15-16-17sinde çok çok az kahverengi lekelenme oldu.göğüslerimde ağrı sislik var,kasıklarımda ağrıyor.adet olur muyum yoksa yerleşme kanaması mıdır?şimdiden teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
 
Yararlı paylaşım için teşekkürler arkadaşlarım, benim reglimin üzerinden 3 gün geçti acaba test yaptırsam mı ?
 
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır çocuk yapmaya uğraşıyorum ve doktorların dediği yumurtlama günlerini kaçırmamaya çalışıyordum belimin altına yastık koyup biraz o şekilde kalıyordum ama hiç biri fayda etmemişti doktorların dediği yumurtlama günlerine ise artık inanmıyorum. bugün hamile olduğumu öğrendim geçen ayki adetimden 6 gün geçtikten sonra yani size tam olarak günlerini söylemem gerekirse. 19 Ağustos adet oldum 18 Ağustos eşimle ilk birlikte olduğum tarih ve en son 24 Ağustosdan sonra 11 eylüle kadar hiç birlikte olmadık ailecek tatilde ve kalabalık olduğumuz için. normalde 30 günde bir adet olurum. kısaca doktorların dediği yumurtlama dönemlerimde eşimle birlikte olmadım ve hamileyim. Daha önceki aylardan farklı olarak Yengem adetinin üçüncü günü ilişkiye girmeye başla demişti. Oda ilk yeğenimde doktora gitmiş ve Yumurtamasının ozaman başladığını öğrenmiş belki bende öyledir diye denemiştim. Belirtilere gelince 11 Eylülden bu yada su gibi akıntım adet olacakmışım gibi ara ara ağrılarım oldu sol kasığıma ani sancılar giriyordun ve 2 gündür hiçbirşey kalmadı sadece akıntı rengi beyaz pamuksu gibi oldu. Allah herkese en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.
 
merhaba arkadaşlar.Sizlere birşey soracağım ve bu benim için çok önemli...

En son reglimi ağustos 28'de oldum ancak oda çok ani birşekilde oldu koyu renkti hissetmedim bile,sonra normal seyrinde devam etti.
İlişki sırasında içime boşalma gibi bir durum olmadı ancak nişanlımın zevk suyu çok fazlaydı.
Ve son 10 gündür acayip akıntım vardı ve hiç durmadı.Ayrıca kasıklarımda ani sancılar,şağda ve solda olmak üzere arada bir geliyordu.
Sanki hareketlenme gibi,anlamadım.
Akıntım bitti ve bugün regl oldum 6 gün erken.Gecikme olurduda erken olmamıştı hiç.Ve bu reglimde koyu renkte.
Birde acayip baş ağrım var.Kendimde değişiklikler hissediyorum.Cildim de epey bozuldu

Bugün regl olmam bile içimi rahatlatmadı yerleşme kanaması diye birşey varmış o da olabilir.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
Test yapmaktan korkuyorum.Henüz hazır değilim ve eğer böyle birşey var ise..düşünmek bile istemiyorum.
Psikolojik olabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
 
Selamlar Arkadaşım,

Misafir olarak hep bu bölümü izliyorum yazma ihtiyacı hissettim. Biz kadınların malesef olay bebek olunca inanılmaz derecede psikolojisi bozuk. Evet ben bunu kabul ediyorum. Şimdi burada normal karı koca olan ve düzenli cnsl hayatı bulunan kişiler bebek diye paralıyorlar kendilerini :) Yani bende paralıyorum ayrı konuda. Şunu söylemek istiyorum. Bebek işi bu kadar kolay değil arkadaşım. O eskiden türk filmleri vardı hani kadın bi kere tecvze uğrar ve ertesi gün hamile kalırdı. Yok böyle bişey yani...
Test te yaptırsanız kan testinede baktırsanız sizde gebelik olduğuna ben, inanmıyorum. Ben bu sizin olayınız tamamen psikolojik diye düşünüyorum. Hiç korkmayın dediğim gibi. Olay biz kadınların psikolojik durumundan kaynaklanıyor.

Sevgiler.
 
Sevgili misafirimiz değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bencede en son yazan arkadışımız tamamen evham yapıyor.

Saygılar.
 
yardım edinnnn

mrblar ben henüz yeni evliyim ve evlenmeden önce kocamla ilişkiye girdik ama içime boasalmadı ve bosaldıktan sonra yeniden ilişkiye girdik sizce ben hamile kalabilirmiyim? 2 gün önce vajinamda agrı yanma çok fasla akıntı ve kasıntı meydana geldi ve buqün adet oldum sizce ben hamile kalmısmıyımdır???cvb bekliorum:( bir bebeqimin olmasını çok istiyorum hamilelik belirtilerinin çoguna uyuyorum ama içime boşalmadı sonucta ama boşaldıktan sonra geri yaptık acaba bu durum hamile bırakırmı beni?**
 
en son reglimi 30 ağustosta oldum ondan öncekinide 9 ağustosta ilkdefa bukadar kısa aralıklı oldu genelde 20 veya 28 gün olurdu bugün ekimin ikisi acaba hamilemiyim arkadaşlar çok istiyorum bebiş 11 aydır korunmuyoruz doktor hiçbir problem yok dedi test almaya korkuyorum artık şimdiye kadar hep hüsrana uğradım :)
 
mrblar ben henüz yeni evliyim ve evlenmeden önce kocamla ilişkiye girdik ama içime boasalmadı ve bosaldıktan sonra yeniden ilişkiye girdik sizce ben hamile kalabilirmiyim? 2 gün önce vajinamda agrı yanma çok fasla akıntı ve kasıntı meydana geldi ve buqün adet oldum sizce ben hamile kalmısmıyımdır???cvb bekliorum:( bir bebeqimin olmasını çok istiyorum hamilelik belirtilerinin çoguna uyuyorum ama içime boşalmadı sonucta ama boşaldıktan sonra geri yaptık acaba bu durum hamile bırakırmı beni?**

Büyük ihtimalle hamile değilsin.Bu şartlarda da kalamazsın. Boşalma olmamış bile. Bahsettiğin vajinandaki belirtiler mantar ya da vajinit belirtileri. Bir jinekoloğa görün ki buna yönelik ilaç versin.
 
Geri
Üst