Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

sağol tatlım üzülmemeye çalışıyorum birde bu gecikmeler genelde rahmin döllenmeye hazır duruma gediğini gösteriyormuş o yüzden umudum var. ilkinde de bir önceki ayda bir hafta geçikmiş adet olmuştum sonraki ay hamile kalmıştım. bakalım çalışmalara devam:)
 
hakkımızda hayırlısı canım inşallah Allahım bizi çok bekletmez de en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip eder
 
selam canımm iyi olmanıza çok sevindim hamişlerimiz burda bizim umut ışığımız onların iyi haberlerini aldıkça inan çok mutlu oluyoruz.rabbim hepimizin gönlüne göre versin:)
canım bilgin için sağol keşke biraz daha açsaydın:) 3.gün koyduktan sonra kaç gün durmalı mesela? bel çektirmek şartmı?
günaydınnnnnnnn güzel anne adayııııııı:)
defnecim cnm beli adetin üçüncü günü çektirdikte sora yakıyı vuruyorsun ve 1 hafta duruyor çok canın yana bilir ama dayanacaksın mecbur 3 gün bayo yapmıcan 3günden sora yapa bilrsin ama sakın herkese yaptırma işi bilen birine yaptır işe yarıyoyor ...
 
cnmm hayırlısı olsun gelecek maclara bakacaz artık yeni adet tarihini sölersen eklerim cnmm:kiss:



cnmmmm bende seni cok özledimm iyi olda gerisi önemli değil arada girersin zaten cnmmm hasret gideririrz yeni adetini hemen ekliyorum listeye inşş yeni adet döneminde adet olmazsın gelsin bebiş artık :kiss:

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) :kiss:
 
Selam kızlar
Bugün bir şeye çok mutlu oldum. Burada soru cevap köşesinde soruları cevaplayan dr bize 10 dk uzaklıkta ki bir tıp merkezinde kadın doğumcu:) sorucevap köşesinde sordum ne zaman geliyim diye ne zaman derse giderim artık:)
 
Geri
Üst