gebe
  1. Hayalet

    Hayalet Üye Üye

    Kayıt:
    21 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    705
    Beğenilen Mesajlar:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Şehir:
    KAHRAMANMARAŞ

    İnternet Kebabı....

    Konu, 'Kebaplar' kısmında Hayalet tarafından paylaşıldı.

    İnternet başındakilere hızlı pişen kavurma…[​IMG] [​IMG]

    Malzemeler(2 kişilik)
    • 200 gram kuşbaşı et
    • 20 adet arpacık soğan
    • 2 adet domates
    • 1 adet biber
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
    • 2 diş sarımsak
    Hazırlanışı
    1. Kızgın tavada et kavrulur.
    2. Soyulup dörde bölünmüş arpacık soğanlar, sarımsak, doğranmış biber, salça ve dolmalık fıstık kavurmaya eklenir.
    3. Sebzelerin rengi şeffaflaştığında püre haline getirilmiş domates ilave edilip suyunu çekene kadar pişirilir. Afiyet olsun.... [​IMG]


     
İnternet Kebabı.... konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. kebabe

    kebabe

    (Kübbabe / Helile / Hindistanerigi / Kebabiyye / Kuyruklubiber / Cubbebe / Cubeb / Cubebae fructus / Piper cubeba) Cava, Sumatra ve Borneo’da yetisen Piperaceae’nin kurumus meyvesidir. Kullanildigi yerler: Mide ve idrar yolu hastaliklarinda kullanilir. alıntıdır
  2. Kebabe

    Kebabe

    Kübbabe / Helile / Hindistanerigi / Kebabiyye / Kuyruklubiber / Cubbebe / Cubeb / Cubebae fructus / Piper cubeba) Cava, Sumatra ve Borneo'da yetisen Piperaceae'nin kurumus meyvesidir. Kullanildigi yerler: Mide ve idrar yolu hastaliklarinda kullanilir.
  3. Tavuk Kebabı

    Tavuk Kebabı

    tavuk kebabı tavuk kebapları kebabı sosu malzemeler: 2 adet büyük tavuk ğöğsü 1 kase sarımsaklı yoğurt kekik kırmızı biber nane 1 yemek kaşığı tereyağı yarım yemek kaşığı salça Yapılışı: tavukları kuşbaşı doğrayın. teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavurun. kırmızı biber,kekik,tuz dökerek biraz daha kavurun. servis tabağına tavukları alın üzerine sarımsaklı yoğur,du dökün. bir tavada...
  4. Kiremit kebabı

    Kiremit kebabı

    kiremit kebabı kiremitte kuşbaşı tarifi kiremit tava tarifi tava kiremitte kebap Osmanlı mutfağından sizlere kiremit kebabın tarifini ve gerekli olan malzemeleri veriyorum 5 kişilik Malzemesi: -1 kg yaglı koyun eti (küçük kuşbaşı doğranmış) -300gr. soğan (ince kıyılmış), (3 orta boy) -300gr. domates (kabukları soyulup, ince doğranmış), (3 orta boy) -tuz -taze çekilmis karabiber -1 bağ...

Sayfayı Paylaş