gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.164
    Beğenilen Mesajlar:
    2.213
    Ödül Puanları:
    113

    Jambonlu Kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği
    1 tatlı kaşığı hardal
    6 adet kornişon
    6 dilim jambon
    60 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin. Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.

     
Jambonlu Kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Jambonlu peynirli frittata

    Jambonlu peynirli frittata

    1 porsiyon: 165 kalori 6 porsiyon Hazırlama süresi: 25 dk. Frittata İtalyan tarzı omlete verilen isimdir. Fransız omletinden daha kalındır ve daha uzun süre pişirilir. Malzemeler: - 6 yumurta - 150 gr. Jambon - 1 ad. küçük boy kuru soğan - 1 ad. yeşil sivri biber - 3/4 su bardağı taze lor peyniri - 2 ad. orta boy domates - 1/4 su bardağı çedar peyniri - tuz, biber - 2 yemek kaşığı...
  2. salamlı kanepe

    salamlı kanepe

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal 1 adet kornişon 5 dilim salam 40 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde...
  3. Rostolu Kanepe

    Rostolu Kanepe

    MALZEMELER 4 dilim dana eti, haşlanmış 4 dilim francala ekmeği 1 adet biber turşusu 1/2 demet maydanoz 4 adet yumurta 60 gr kapari zeytinyağ tuz HAZIRLANIŞI Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça...
  4. Balıklı Kanepe

    Balıklı Kanepe

    MALZEMELER 60 gr tereyağı l0 adet siyah zeytin 5 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 adet yumurta, haşlanmış 1 adet füme uskumru balığı HAZIRLANIŞI Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip...
  5. Jambonlu Patates (Alman)

    Jambonlu Patates (Alman)

    patates alman Malzemeler 4 iri patates Tuz Karabiber 150 gr Füme edilmiş çiğ jambon (Tavla zarı iriliğinde doğranmış) 2 Ç.K. zeytinyağı 1 Orta boy Kuru Soğan 1 diş sarmısak 2 olgun domates ½ demet Maydanoz 1 limon kabuğu rende Yapılışı Haşlama suyuna tuz ve bir parça limon kabuğu katılmış suda patatesleri haşlayınız. Zeytinyağına kızınca rende soğan ve jambonlar katılır ve çok az...

Sayfayı Paylaş