gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.184
    Beğenilen Mesajlar:
    2.224
    Ödül Puanları:
    113

    salamlı kanepe

    Konu, 'Sandviç - Kanepeler' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    MALZEMELER 5 dilim francala ekmeği l tatlı kaşığı hardal
    1 adet kornişon
    5 dilim salam
    40 gr tereyağ

    HAZIRLANIŞI
    Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın

     
salamlı kanepe konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Jambonlu Kanepe

    Jambonlu Kanepe

    jambon nasıl yenir MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine...
  2. Peynirli Salamlı Ekmekler

    Peynirli Salamlı Ekmekler

    Malzemeler 4 dilim ekmek 4 dilim mozerella peyniri 4 dilim salam 100 gr dolmalık kırmızı biber dilimi HazırlanışıEkmek dilimlerinin üzerine bir dilim mozerella peyniri, 1 dilim salam ve birkaç dilim ızgarada kızartılmış dolmalık biber dilimi koyarak servis yapın. Mozerella peyniri yerine, taze kaşar peyniri de kullanabilirsiniz.
  3. Rostolu Kanepe

    Rostolu Kanepe

    MALZEMELER 4 dilim dana eti, haşlanmış 4 dilim francala ekmeği 1 adet biber turşusu 1/2 demet maydanoz 4 adet yumurta 60 gr kapari zeytinyağ tuz HAZIRLANIŞI Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça...
  4. Balıklı Kanepe

    Balıklı Kanepe

    MALZEMELER 60 gr tereyağı l0 adet siyah zeytin 5 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı limon suyu 2 adet yumurta, haşlanmış 1 adet füme uskumru balığı HAZIRLANIŞI Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip...
  5. Mantarlı Salamlı Pizza

    Mantarlı Salamlı Pizza

    melekler sizde benim gibi pizzakolikseniz:) işte tam bize uygun bi pizza buldum..deneyin görün oldukça kolay... Malzemeler : * 3 su b.un * yarım p.yaşmaya * 1 tatlı k.tuz * yarım çay b.sıvıyağ * aldığı kadar ılık su Sosu için: * 1 kase menemenlik harç * 1 tutam fesleğen * 2 çorba k.zeytinyağı * tuz,karabiber Üzeri için: * salam * kaşar peyniri * mantar * mısır * biber * domates...

Sayfayı Paylaş