gebe
  1. Misafir

    Misafir Forum Okuru

    Mangonun faydalari

    Konu, 'Faydalı Bilgiler' kısmında Misafir tarafından paylaşıldı.

    mangonun faydalari mangonun faydaları mango nun faydalari mangonun faydaları, mangonun faydası, mangonun tadı, mangonun yararları, mangonun içindeki elementler, mango faydaları, mango faydası, mango nun faydalari, mango meyvesinni faydaları,



    Yine bir tropikal bir meyveden bahsediyoruz bu yazımızda Melek'ler. Mango, karşı konulamaz bir lezzete sahip ve faydaları da tıpkı lezzeti gibi karşı konulamaz Melek'lerim:)

    Mango sadece tadıyla değil, barındırdığı vitaminlerlede çok faydalıdır.

    [​IMG]

    Bünyesinde C vitamini, A ve B vitamininin tüm türlerini içermektedir. Bu vitaminlerin haricinde Mango'da bol miktarda Beta Karotende bulunmaktadır. Beta karoten Cildin güzelleşmesini, çeşitli enfeksiyonların tedavisini vede gece görme zorluklarına karşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Bunun yanında Mango potasyum, lif ve kuvvetli bir anti-oksidan deposudur.

     
  2. ßeLeN

    ßeLeN Daimi Üye Üye

    Kayıt:
    14 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.973
    Beğenilen Mesajlar:
    1.316
    Ödül Puanları:
    113
    Ayy aman allahım nasıl bir iğrenç tadı kokusu var onun öyle.. Ne meyvesi ne içeceği aman uzak kalsın bana :D ama tabi faydalarını saysak bitmez.. Gülü seven dikenine katlanır misali tşk Adminim..
     
  3. ilkimsu

    ilkimsu Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Ekim 2009
    Mesajlar:
    5.184
    Beğenilen Mesajlar:
    120
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    San Juan
    valla bana tek faydası indirim oluyoo :pP baska bi faydası yok hahahahah :D
     
  4. Kayıtsız Üye Zagor

    Kayıtsız Üye Zagor Forum Okuru

    Mangonun iğrenç bir tadı olduğunu yazana hiç bakmayın..ya tad alma duyusu yok veya hainliğinden bu meyveden insanların uzak durmasını isteyen şeytan biri.. bol bol tüketmenizi öneririm mangoyu..
     
Mangonun faydalari konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Karpuzun Faydalari

    Karpuzun Faydalari

    karpuzun kalorisi karpuzdaki kalori karpuzdaki vitaminler hamilelikte karpuzun faydaları gebelikte faydaları Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi olan karpuzun sayısız faydasının olduğu bildirildi. Samsun Devlet Hastanesi Halk Sağlığı ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, karpuzun yüzde 95'inin sudan oluşmasından dolayı bedeni temizleyici bir özelliği bulunduğunu söyledi. Karpuzun...
  2. Suyun Faydalari

    Suyun Faydalari

    İranlı hekim Batmanghelidj, suyun hastalıklara iyi geldiğini, insanı iyileştirdiğini hapishanede bir şans eseri öğrenmiş. Şah döneminde rejim karşıtı oldupu iddiasıyla tutuklanan Batmanghelidj, bir gün koğuşta, mahkumlardan birinin inanılmaz mide sancılarıyla kıvrandığını görür. Gayri ihtiyarı olaya müdahale eder ve ölmek üzere olduğunu düşündüğü adama adama iki bardak su içirir. Fakat ne...
  3. Ispanagin Faydalari...

    Ispanagin Faydalari...

    ispanagin faydalari ispanağin faydalari ıspanağın faydaları ıspanagın faydaları ıspanağın tarihçesi Ispanak Ispanakgiller familyasından; kış sebzesi olarak yetiştirilen bir bitkidir. İçeriğinde demir, vitaminler ve enzimler bulunur. Vücudun dayanıklılığını artırır. Kansızlığı ve gelişme bozukluğunu giderir. Soğuk algınlığına karşı korur. Kalp ve gelişme bozukluğunu giderir. Kalp...
  4. Armutun Faydalari...

    Armutun Faydalari...

    armutun faydaları armutun faydası faydalari faydasi hamilelikte faydaları Armut (pirus communis) : Gülgillerden; çiçekleri beyaz bir ağacın meyvesidir. Armut; suluca yumuşak tatlı ve küçük çekirdeklidir. Rengi sarı ile yeşil arasında değişir. Ankara , Mustabey, Çengel, Kumla, Bey olmak üzere birçok çeşidi vardır. Faydası : Böbreklerin düzenli çalışmasını sağlar. İdrarı bollaştırır. Böbrek kum...
  5. Balin faydalari

    Balin faydalari

    bal, faydali bitkiler, kozmetik, saglikli yasam, alternatif tip, ile ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz BAL Bal, bel ağrıları için havanda dövülen kuyruk yağı ile karıştırılıp sürülürse 3 gün içinde ağrı gittikçe azalır, ve sonunda yok olur. Bal, soğuk su ile karıştırılıp içilirse ishali durdurur, sıcak su ile veya ılık su ile içilirse kuvvetli müshil olur. Bal, boğaz...

Sayfayı Paylaş