gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.164
    Beğenilen Mesajlar:
    2.213
    Ödül Puanları:
    113

    peynir soslu balık

    Konu, '* Bebeklere Özel Menü' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Kullanılacak Malzemeler Herhangi bir balik filetosu 120 ml sut
    bir tutam maydanoz
    1 kucuk domates
    birkac adet mantar
    Peynir sosu için:
    25 gr margarin
    25 gr un
    120 ml sut
    75 gr cheddar peyniri
    Hazırlanma Şekli
    Baligi uzerine koydugunuz domates mantar ve maydanozla birlikte sut de ilave ederek firinda 180 drecede 20 dakika pisirin.Kurumamasi icin folyo ile ortun.Arzu ederseniz sut yerine su da kullanabilirsiniz.
    Ayri bir kapta unu margarinle azicik cevirip sutu ilave edin,kaynayinca ocaktan indirip cheddar peynirini koyup eriyene kadar karistirin.Daha sonra baligi sosla karistirip bebeginize afiyetle yedirin

     
peynir soslu balık konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. soslu balık köftesi!

    soslu balık köftesi!

    Balıkta bulunan Omega-3 yağ asitleri, kalbin faaliyetlerini etkileyerek kişinin ruh halini düzeltiyor ve zihnin odaklanmasını sağlayan kimyasal maddelerin salgılanmasını teşvik ediyor. KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 300 gr palamut fileto 2 dilim bayat ekmek içi Yarım demet maydanoz 1 yumurta akı 1 çay bardağı süt 4 çorba kaşığı un 1 çorba...
  2. domates soslu balık!

    domates soslu balık!

    Tonbalığının içeriğindeki protein, beynin performansını arttırıyor. Değerli bir aminoasit olan 'tirosina' ise sinir ileticilerini uyararak bu işleve yardımcı oluyor. KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk PİŞME SÜRESİ: 20 dk Malzemeler: 600 gr dilimlenmiş taze tonbalığı 4 domates 4 soğan 2 diş sarımsak 3-4 dal maydanoz 1-2 defneyaprağı 2 çorba kaşığı kapari 1 çorba kaşığı...
  3. Domates Soslu Balık (4 Kişilik)

    Domates Soslu Balık (4 Kişilik)

    Malzemeler 2 Çay Bardağı Pirinç 450 gr Soyulmuş Domates 50 gr Siyah Zeytin 1 Soğan 1 Diş Sarmısak 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Kekik 1/2 Su Bardağı Et Suyu Karabiber 4 Balık Filetosu 1 Çorba Kaşığı Un 1-2 Tatlı Kaşığı Kapari Yemeğin Tarifi Pirinci geleneksel yöntemlere göre pişirip pilav yapın. Domatesleri dörde bölün. Suyunu bir kasede biriktirmeye çalışın. Zeytinlerin...
  4. Hardal Soslu Balık

    Hardal Soslu Balık

    Malzemeler 4 Adet çipura 1 Adet limon suyu 1 Çorba kaşığı sıvıyağ 2 Çorba kaşığı margarin 1 Çorba kaşığı un 1 Su bardağı süt 1 Çay kaşığı hardal 1 Çay kaşığı elma sirkesi 5-6 Dal maydanoz 4 Dilim limon Tuz, karabiber Hazırlanışı * Çipuraların kılçıklarını çıkarıp boyuna ikiye bölerek fileto haline getirin. * Filetoları yağlı kağıt üzerine dizip, her iki yüzüne sıvıyağ sürün. * Tuz,...
  5. Peynir helvası

    Peynir helvası

    yalancı peynir helvası Melişlerim hem pratik hemde lezzetli bir tarif:) Malzemeler 1 kg koyun sütünden yapılmış peynir 2oo gr irmik 3 adet yumurta sarısı 1,5 kg toz şeker 200 gr peynir Hazırlanışı Peynir,irmik ve yumurta sarıları bir tencerede karıştırılarak hafif hararetli ateşte eritilir.Piştikten sonra 200 gr peynir daha eklenerek biraz daha ateş üzerinde tutulur.Soğuyunca üzerine...

Sayfayı Paylaş