Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba ablacım,bu sefer sana baktırmak istememin nedeni farklı. Çünkü ilk kez bazı duyguları hissediyorum ve tek taraflı mı degil mi bilmiyorum bu yüzden bir bakabilirmisin rica etsem.
Sayılar 2 ve 13 burçların ikisi de balık
sonunda ne olacak bunun şimdiden tşkler.:kiss:
 
Son düzenleme:
Merhaba Handancam nasılsın?
ben buaralar hiç iyi değilim eski sözlüm rahatsız ediyor ve ben yeni aşklara yelken açmak istiyorum :(((
kartlar benim için ne diyor bakabilirmisin :)
ben yengeç burcuyum ismi lazım olamayan eski sözlümde koç burcu.
 
Merhaba ablacım...
Öncelıkle yenı yılın kutlu olsun..
2010 yılı icin genel bakarmısın.
Bide çocuklugumdan beri sevdiğim bı ınsan vardı. Yıllar sonra bulduk birbirimizi ve sevgılı olduk. 4-5 ay once de ayrıldık. Hala unutamıyorum onu. Biliyorum bitti ama onunla ılerde ne bilim bi gelişme olucakmı. Bu arada burcum ikizler. Onun ki oğlak..
Yeni bi ilişkim var şimdi. Önceki ilişkimle ilgili anlattım herseyı acıkca. Unutamadıgımıda. Bile bile devam ediyo benımle. Ne olucaz onunla ilerde. Nişan gibi şeyler varmı merak edıyorum.. Onun burcuda terazi...
Biraz fazla oldu ama bekliyorum ablacım..
Teşekkurler sımdıden..
 
Son düzenleme:
Merhaba Handanca Hanımcım, bana da tarot bakımı yapabilirmisiniz? bizim erkek arkadasimla ikimizin de burcumuz aynı terazi. bizi genel anlamda 2010'da neler bekliyor? evlilik yilimiz bu yıl mı ?
tesekkur ederim şimdiden
 
merhaba handanca, yeni yılını kutluyorum, umarım tum isteklerinin gerceklestigi bir yıl olur. Senden benim icinde tarot bakmanı rica ediyorum, 2010 yılında beni neler bekliyor iliski ve genel acıdan bakabilirsen sevinirim. cok saol simdiden..
 
mrb handanca uzun zamandır tarot falı baktırmadım... en son evliliğimde sorunlar yaşıyorduk az da olsa bir düzel me var... adım sevil 05 06 1975 doğumluyum ikizler burcuyum 10 yaşında kızım var 1 aralık 1999 doğumlu eşim 24 kasım 1968 doğumlu ikiside yay burcu eğer evlilik aile durumu için bakarsan sevinirim şimdiden tşkler ayrıca 2010 da benim için iş olanakları gözüküyor mu ... sevgiyle kalman dileğiyle..
 
Merhaba Handanca, yeni yılın kutlu olsun. Umarım 2010 sana gercekleşmesini diledigin herşey gercekleşir ve guzel bir yil gecirirsin. Benim icin tarot acılımı yaparmısın? benim burcum terazi, hayatımdaki kisi benim gelecegimdeki kisi mi, bizi neler bekliyor?onun burcu terazi. ben bu yıl beni is anlamında neler de bekliyor merak ediyorum. sanirim cok oldu sorularım, kusura bakma ne olur. tekrar iyi yıllar ve simdiden emegin icin tesekkur ederim.
 
Yeni yilin kutlu olsun canim,butun guzellikler seninle olsun.Subat ayinda onemli bir is firsatim var bunun ile ilgili baktirmak istiyordum,adim nilufer yengec burcuyum,05/07/81 dogumluyum.tesekkurler..umarim bu yil tum dileklerin gercek olacagi bir yil olur.
 
merhaba handanca benim burcum başak sevdiğim kişinin burcu boga 2 ay sonra tam 1 yıl olacak mutluyuz demezsem yalan olur cok mutluyuz evlenme planları yapıyoruz benim öğrenmek istediğim evlenecekmiyiz ve ne zaman mutlu olacakmıyız evlenince şimdiden teşekkürlerr ...
 
merhaba handanca öncelikle yeni yılın kutlu olsun. 2010 icin banada tarot acabilirmisin? erkek arkadasımla bizi neler bekliyor bu yıl? ben aslan o terazi burcu. birde maddi acıdan sıkıntılarım bu sene bitiyormu buna bakarsan sevinirim. simdiden tesekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst