2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
annem ve teyzem gelırken sevketi bostan getırdı turp otu radıka getırdı bır de koruklu bamya ıstemıştım onu da yaptılar yedım afıyetle ahhh anneler ahhh ızmır yemeklerı

Kız varya sen benim sonum olacan bigün haaa gıcık. Şevketibostan istedi canım şimdi yaa bayılırım annem bu sefer sadece izmir enginarı getirmiş kendimi zor getirdim ot alamadım dedi sinir oldum. Doğuma annemin arkadaşları gelecek bide dayımlar falan ama sırayla herbirini tembihledim özellikle cibes istiyorum diye bide turp otu.

oyhhhh içim bi hoş oldu
geçende annem deniz börülcesi aldı yapsada yesem

ayy onun ayıklaması zor geliyor bana çok severim rahmetli babam çok güzel yapardı . Babamın restoranı verdı bütün otları ve mezeleri süperdi zaten keşke ben büyüdüğümdede devam ediyor olsaydı işi ben devralırdım ama yetişemedim

Kız varya sen benim sonum olacan bigün haaa gıcık. Şevketibostan istedi canım şimdi yaa bayılırım annem bu sefer sadece izmir enginarı getirmiş kendimi zor getirdim ot alamadım dedi sinir oldum. Doğuma annemin arkadaşları gelecek bide dayımlar falan ama sırayla herbirini tembihledim özellikle cibes istiyorum diye bide turp otu.

ohh cibes mi.. çok özledımmm ama 🙁(( şevketı bostanı her gun olsa yerım şöyle terbıyelı etli suyunu içerım bardaklannn 🙁( yesem de hep ıstıyo kı canım bişey degışmıyo yani

ayy onun ayıklaması zor geliyor bana çok severim rahmetli babam çok güzel yapardı . Babamın restoranı verdı bütün otları ve mezeleri süperdi zaten keşke ben büyüdüğümdede devam ediyor olsaydı işi ben devralırdım ama yetişemedim

topragı bol olsun canım, kısmet belkı bırgun yenıden sen başlarsın kaldıgınız yerden.

ay aynen bende öle ayıklaması sinirimi bozuyo amao lezzete değer yaf

ALLAH ömur verırse emeklı olunca alıcaz bırıkımlerımızı gıdıcez buralardan alaçatıda butık otel açıcaz ev yemeklerı restorantı da acıcam otelde, hayalımız bu. otlar etler şaraplar fasıllar ömrumun gerı kalanı böyle geçsın barı dıcez vurcaz dıbe kısmetse

Geri