dualarım hepimize..İnşallah en kısa zamanda bebiş sahibi oluruz.Ben 3 ay klomen kullandım. ve bu süre içinde 2 kere çatlatma iğnesi oldum.Doktorum tutacağını ama benim çok fazla stres yaptığımıı benim çocuğumun sırf stresten olmadığını söyledi.Zaten klomeni 3 ay kullanıyorum sonra başka tedaviye geçiyorum bu arada istersen ara verebilirsin dedi.Doktorumun önerisine göre biz ikinci aşama olan sperm sayımına başlicaz o yüzdende ara vermekte sakınca görmedik.Bakalım nasip herşey dua çok ama çok önemli..insallah merwe ya bu haberi wermeyı bnde cok ıstıyom sen ç.iğnesimi oluyodun kı bnde ara wermek istedım ama doktorum yok dedi yanı kıst falan yok esımde gıttı ondada yok bakacaz artık ya durum ne olur allaha kalmıs streste illakı oluo 5.çatlama iğnem olacak bnmde bu olursam vakti zamanı war bol bol dua edın...
Ben yaptrdm canım biraz acı veriyo ama bişey çkmadı .. Dene bakalm belki faydası olur 🙁hayırlıssııı bee gülüm 🙂 🙂 (arabeske bagladım) insallah yukselır bel çekme warmıs bnde yaptırcm kızlar umut işte oylede hamıle kalanları duydum sakatlık falan cıkar dıyorlar karate yapmıyoz masaj gıbı bıseymş....