Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Sa canlar.. Umarım.herşey yolundadır.Rabbim Gönlünüze gore versin. Rabbim bebisleri olanları hayirlica kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere de hayırlı bi evlat nasip etsin hayırlı zamanda ına tez zamanda hayirlica. Nolur allahım aratma bizleri daha fazla..
Bebetoo cum nasilsin ? Son iki sayfadaki msj larimi okudunmu canim ? Bi fkrini verirsen sevinirim canim :)
 
Ya kizlar benim kafam iyice karisti ! Minicikcik diyor ki ilik dus Alin. Kubra_dnz diyorki iliskiden sonra yaki yapistirin. Yaki orayi yakiyor yani hep sicak sicacik tutuyor.
Simdi ikisinin arasinda çelişki var. Hangisini yapalim ? Ben bu ay bisey denemiycem. Ama gelecek ay kismetse deniycem.

Bide Kubra_dnz sana sormak istedim, bardak çekme isini, sik sik yapsam bir zarari Olurmu ?

Hatirliyorum, yurdda bir arkadaşım hastalanmisti yatiyordu. Hoca ona kupa cekmisti agrisini dindirmek için.

Ben bunlarin hiçbirini bilmiyorum.. Yakıyi nereye yapitirion o nasıl birşey ya ne çok şey kacirmisim. Hicbisi denemedim halada hamile değilim birşeyler deneyince insan çok umitleniyor akışına birakin.. Ben bıraktım yinede olmadı bu ay sanırım hsg ye doğru gidioru.m.mmm leke geldi adet de oluyorum.kendime tanıdığım son hakti bu ay hsgden önce hsg kaçınılmaz oldu geç bile kaldinn
 
Daha erken canım kıyafet için ben de geçen gün internetten sipariş ettim geldiler açıp baktım bakarken duygulandım çok tuhaf hissettim kendimi :) allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin dedim. Ben 24 haftayı doldurdum canım 25 in içindeyiz artık ve 4 kilo aldım . Hafta olarak bakarsak 6 ayı doldurmuş oluyorum. Sanırım bukadar kilo normaldir benim vucudumda degisiklik yok .sSadece bebek çıktı meydana artık :) ama o da aşırı büyük değil. Iştahim çok açık daha şimdi koca bir waffle yaptım ve yedim canın cekmesin ama :) Senin tam kaç haftalik oldu canım.
Canim benimm masallahhh bayagi buyumuss prens baksana:) Rabbim kucagina almayi ve olmayanlarada nasip etsin insallah. 4 kilo 6 ayda cok iyi almissin.. bende 17 hafta icindeyim. 4 aylik oldum.. bende 4 kilo aldim:))
54.5 la hamile kaldim simdi 58.5 kiloyum..
Istahim oyle cok degil baslarda vardi ama simdi gitti.. sut cok icmeye basladim.. onceden gunde 1 bardak sut bir kase yogurt yiyodum.. dun iki bardak ictim.. bugunle itibaren 3 bardaka cikarxan sutu.. 100ml de 200 mg calsiyum var sutu ektra kalsiyum olanindan aldim.. bide hapimda 200 mg calsiyum var.. yani bu haftalar kemik gelisimu oldugundan kalsiyumu cogaltiyom:)
Karnimda biraz cikdi.. ama hala kiyafetlerimi giyiyom hala hamile kiyafetine gecmedim.. ama cok yorgun oluyom sendede varmi yorgunluk
 
Slm Kizlar. Piskolojim cok bozuk artik hiç bir şeye tahammul edemiyorum. Kendimi bi turlu toparliyamiyorum.
Son dr à gittigimde, histeroskopi sonrasinda dr duphaston ve lutenyl verdi. Biri progesteron hormonu. Suan alti gündür kullaniyorum. Bilmiyorum ilac mi yapiyor ama çok duygusallastim. Hep aglamak istiyorum. Ikinci ilac da lutenyl, onu bidahaki adetimin 5.Ci günü basliycam ve yirmi gün icicem. Onuda arastirdim. Hem adet duzenleyici hemde dr un ttedavisine gore dogum kontrol olarak da islev goruyormus. Ama buna ragmen, hamile kalanlar da olmus.

Simdi Soruma geleyim...
Ben internet den ilac aldim. Conceptio isminde, hem kadina hem erkege diye iki kutu var. Bir Ay lik kür.
Biz buna basliycaz ama ne zaman basliyalim bi turlu karar veremiyorum.
Ilacin içinde ki maddeler, hep dogal maddeler. Zinc, oméga 3, magnezyum gibi seyler bide à ve b vitamine leri bide asit folik var.

Bikaç gün sonra adet oluyorum. Sonra adetin beşinci günü lutenyl e basliyorum. Adet dongusu bitince dr u gorecegim. Vücudum ve rahmim hazir olursa tup yapilacak.

Ben bu ilaci adet olunca mi basliyim ? Yoksa bidahaki adet dongusunde mi basliyim ? Esim ne zaman baslasin ?
Bide su var ki, en az alti Ay devam etmegi tavsiye ediliyor. Simdilik sadece bir Ay lik aldim çünkü çok pahali.

Kizlar nolur yardimci olun, fikrinizi Soyleyin, hepinizi degerlemdircem. Isin içinden cikamiyorum.
Bilmiyim canim bence doktoruna sor kullanmamda sakinca varmi diye.. yok derse direk basla.. en iyisini doktorun bilir canim benim..
 
Geri
Üst