CNM ILK GUNU GIDECECGIM HEMEN AONDAN SONRA SANIRIM HERGUN E2 TESTI YAPICAKMISS BAKALIM VALAA SONRASINI HIC BILMIORUM BU SURECE ILK DEFA GRECGIMAdetin kacinci günü dr goreceksin ?
CNM ILK GUNU GIDECECGIM HEMEN AONDAN SONRA SANIRIM HERGUN E2 TESTI YAPICAKMISS BAKALIM VALAA SONRASINI HIC BILMIORUM BU SURECE ILK DEFA GRECGIMAdetin kacinci günü dr goreceksin ?
Bebetoo cum nasilsin ? Son iki sayfadaki msj larimi okudunmu canim ? Bi fkrini verirsen sevinirim canim 🙂Sa canlar.. Umarım.herşey yolundadır.Rabbim Gönlünüze gore versin. Rabbim bebisleri olanları hayirlica kucağına almayı nasip etsin inş. Bizlere de hayırlı bi evlat nasip etsin hayırlı zamanda ına tez zamanda hayirlica. Nolur allahım aratma bizleri daha fazla..
Canım bende senin gibiydim 15 ay dile kolay yapamadim seni çok iyi anlayabilirimmYapamadım canım.Çok korkuyodum. egzersizlerle aştım çok şükür.Allah gönlüne göre versin inşallahh.
Ya kizlar benim kafam iyice karisti ! Minicikcik diyor ki ilik dus Alin. Kubra_dnz diyorki iliskiden sonra yaki yapistirin. Yaki orayi yakiyor yani hep sicak sicacik tutuyor.
Simdi ikisinin arasinda çelişki var. Hangisini yapalim ? Ben bu ay bisey denemiycem. Ama gelecek ay kismetse deniycem.
Bide Kubra_dnz sana sormak istedim, bardak çekme isini, sik sik yapsam bir zarari Olurmu ?
Hatirliyorum, yurdda bir arkadaşım hastalanmisti yatiyordu. Hoca ona kupa cekmisti agrisini dindirmek için.
Canım bende senin gibiydim 15 ay dile kolay yapamadim seni çok iyi anlayabilirimm[/QUOTE
Benim de canım tam 11 ay.Allah kimseye vermesin çok zor bir durum.Şimdi bebişimizi bekliyoruz. Çok şükür sen de atlatmışsın.
Canim benimm masallahhh bayagi buyumuss prens baksana🙂 Rabbim kucagina almayi ve olmayanlarada nasip etsin insallah. 4 kilo 6 ayda cok iyi almissin.. bende 17 hafta icindeyim. 4 aylik oldum.. bende 4 kilo aldim🙂)Daha erken canım kıyafet için ben de geçen gün internetten sipariş ettim geldiler açıp baktım bakarken duygulandım çok tuhaf hissettim kendimi 🙂 allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin dedim. Ben 24 haftayı doldurdum canım 25 in içindeyiz artık ve 4 kilo aldım . Hafta olarak bakarsak 6 ayı doldurmuş oluyorum. Sanırım bukadar kilo normaldir benim vucudumda degisiklik yok .sSadece bebek çıktı meydana artık 🙂 ama o da aşırı büyük değil. Iştahim çok açık daha şimdi koca bir waffle yaptım ve yedim canın cekmesin ama 🙂 Senin tam kaç haftalik oldu canım.
Ben adet gunumde pempe leke yasamadim ama hamis olabilirsinnnnbb insallahhhkızlar benimde 2 günüm geçti ağzımda tuhaf bir tat var gögüslerimde acıyor pembe leke geldi ama 1 damla sizce hamilemiyim bu durumu yaşayanlar yorum yapabilirmi
Bilmiyim canim bence doktoruna sor kullanmamda sakinca varmi diye.. yok derse direk basla.. en iyisini doktorun bilir canim benim..Slm Kizlar. Piskolojim cok bozuk artik hiç bir şeye tahammul edemiyorum. Kendimi bi turlu toparliyamiyorum.
Son dr à gittigimde, histeroskopi sonrasinda dr duphaston ve lutenyl verdi. Biri progesteron hormonu. Suan alti gündür kullaniyorum. Bilmiyorum ilac mi yapiyor ama çok duygusallastim. Hep aglamak istiyorum. Ikinci ilac da lutenyl, onu bidahaki adetimin 5.Ci günü basliycam ve yirmi gün icicem. Onuda arastirdim. Hem adet duzenleyici hemde dr un ttedavisine gore dogum kontrol olarak da islev goruyormus. Ama buna ragmen, hamile kalanlar da olmus.
Simdi Soruma geleyim...
Ben internet den ilac aldim. Conceptio isminde, hem kadina hem erkege diye iki kutu var. Bir Ay lik kür.
Biz buna basliycaz ama ne zaman basliyalim bi turlu karar veremiyorum.
Ilacin içinde ki maddeler, hep dogal maddeler. Zinc, oméga 3, magnezyum gibi seyler bide à ve b vitamine leri bide asit folik var.
Bikaç gün sonra adet oluyorum. Sonra adetin beşinci günü lutenyl e basliyorum. Adet dongusu bitince dr u gorecegim. Vücudum ve rahmim hazir olursa tup yapilacak.
Ben bu ilaci adet olunca mi basliyim ? Yoksa bidahaki adet dongusunde mi basliyim ? Esim ne zaman baslasin ?
Bide su var ki, en az alti Ay devam etmegi tavsiye ediliyor. Simdilik sadece bir Ay lik aldim çünkü çok pahali.
Kizlar nolur yardimci olun, fikrinizi Soyleyin, hepinizi degerlemdircem. Isin içinden cikamiyorum.