Uzman SühaN
Administrator
Merhaba son adetiniz 27 eylül diye belirtmişsiniz. Ekimde mensiniz gerçekleşmedimi ?
Uyeligim iptal edilmis bir daha actim beyza hanim. Yok mensiniz gerceklesmedi. Hicbir kanama gelmedi. Bazi gunler agri oluyor bazen hic olmuyor. Bugun metal tadi almaya basladim. Ara sira tuvalete dustugum oluyor. Vucudum benimle oynuyor herhalde.. Anlamadigim sey hem adet hem gebelik belietileri goruyorum, test yapinca negatif gozukuyor, adette olamiyorum. Acaba mevsim degisikligi ve stres yaparak gecikme mi oluyorum?Merhaba son adetiniz 27 eylül diye belirtmişsiniz. Ekimde mensiniz gerçekleşmedimi ?
Tesekkur ederim yazdiginiz icin beyza hanim. Bugun dune gore iyiyim fakat karnimin alt tarafina dokununce sert birsey var gibi buyuk ihitmalle yumurtaligim sisti patlamaya hazirlaniyor gibi. Nisan ayindan itibaren adetlerim 27sinden 27sine idi. Bu sefer cok gecikti. Bugun 15. Gunum. Bugunde idrar test yaptim. Negatif gorulmekte.Merhaba ,
Mail adresi erkek profili olduğu için onaylanmadı. Gecikmeniz çok fazla ekim de mensiniz gerçekleşmemiş. Gebelik söz konusu olsa mutlaka testte çıkardı. Bugün tedbiren hcg testi yapın , sonuca görede hekime görünün.. Her mens gecikmesi gebelik lehine değil. Hormonal problemler,rahim kaynaklı bir sorun , stres, mevsim dönüşleri gecikmeye neden olabilir.