canım eğer yüksek lisansını yapıp formasyon aldıysann sende öğretmen atamalarına girebilirsinn temmuzdaa ama fen edebiyat fakülteleri için başka bilgim yok ttalım yaa
tünaydın canım aşılama yaptırmışsın inşallah etkisi olur ve hamiş kalırsın adaşım....bendede bu ay adetten önce ve sonra kasıklarımda ağrı çok oldu belki seninkide şuan gebelik oluşuyodur inşallahyok yormuyorum zaten akşam hep yattım dinlendim ama sabah karşı tam ezan vakti kasıklarımdan öldüm geberdim valla çok ağrı yaptı her iki tarafıda 1 saate yakın sürdü patlıcak zannettim ilk defa böyle oluyo neden ki?sende de varmıydı böyle bişey?
gecmıs olsun cnm benın kasık sancılarım vardı halada devam edıyo dun dr sordum nıye gecmedı dıye oda ılk dogumun zormu oldu dedı zor olan dogumlarda olurmus benımkı ondan devam edıyo cnm senınkıde bebıştendır ınsYok yormuyorum zaten akşam hep yattım dinlendim ama sabah karşı tam ezan vakti kasıklarımdan öldüm geberdim valla çok ağrı yaptı her iki tarafıda 1 saate yakın sürdü patlıcak zannettim ilk defa böyle oluyo neden ki?sende de varmıydı böyle bişey?
oo çok ii ozaman canım sşimdilik bilmiyorum bende ama kasımda olabilirryüksek lisans değil , bizim zamanımızda seçmeli ders olarak almıştık formasyonu.Başvurular ne zaman acaba?