Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayy dün ütülerimi bitirdim çok şükür 8 gömlek iki pantolon nevresim..kociş baya idare ederr artık..
yarın ne giyicem diye düşünürken kocişide düşünüyorum göleği varmı pantolonu varmı..ne garip dimi kızlar..
çocugu gibi oluyo insanın verirsen yiyo..vermezsen kahvaltı yaparız diyo..
senn işinde zor çiklet eşine her gun gömlık pantolon resmı gıyınmek zorunda ya ALLAH kolaylk versn bn utuyu sevmedgm ıcın zor oldugunu düşünüom gercı baslaynca hemen bıtıo ama baslamak mesele ıste..sen kendıne ufo ayak ısıtıcı al bnce bnm ayaklarmn yannda hep sobe calısıyor
senn işinde zor çiklet eşine her gun gömlık pantolon resmı gıyınmek zorunda ya ALLAH kolaylk versn bn utuyu sevmedgm ıcın zor oldugunu düşünüom gercı baslaynca hemen bıtıo ama baslamak mesele ıste..sen kendıne ufo ayak ısıtıcı al bnce bnm ayaklarmn yannda hep sobe calısıyor
selam kızlar
aynen ciklet çocuğun gibi
eşim dün gece çok terlemiş kahvaltı yapıyoz ben 2 dk duş alayım çok terledim dedi
ayy dedim hava çok soğuk boşver üşütürsün sıkı giyinirim dedi
neyse o duşa girdi
ben en kalın kazağını çıkardım atkı beresini çıkardım iç çamaşırını varasıya çıkardım normalde bunları yapmam ama duş aldı ya üşütücek diye ödüm koptu kendimi annesi gibi hissettim bende
allahtan eşim öyle giyinmiyo yoksa baya uğraşırdım bende ütüyü hiç sevmem çünkü
çalıştığı firmanın başka bi bürosu daha var orda öyle giyiniyolar ilk başladığında oda ordaydı öyle giyiniyodu
allahtan büroyu değiştirdiler de free takılıyo orda