bugn ilk defa güsel bir yemek yedm domates corba,patates ve köfte kızartma vicdan azabı cekıom ama 3 tanede tulumba tatlısı yedımmmm:s
🙂 🙂
afiyet olsun tatlım yaaa boşver
bugn ilk defa güsel bir yemek yedm domates corba,patates ve köfte kızartma vicdan azabı cekıom ama 3 tanede tulumba tatlısı yedımmmm:s
🙂 🙂
afiyet olsun tatlım yaaa boşver

OLABİLİR CNM HİÇ BİLMİYORUM GECENDE BÖYLE OLMUSTU AMA AYAK ÜŞÜTMESİNE BAĞLIYORUM..gaz agırsı olabılırr mi
BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM PERİCİMM..AYY KIZLAR UYKU ÇÖKTÜ RESMEN..ayaklarında üşütüyo olabilirsin tatlım

perim boşveremıom ama 60 kilo oldum sahile yetismeme 2 kilo kaldı![]()
son ses müzik açtım dinliommm halil sezaiii paramparçaaaaa yüreği tüm parça pinçik olanlara gelsin![]()
aynen ama ben isyanı dinliyom 
zor oldugunu düşünüom gercı baslaynca hemen bıtıo ama baslamak mesele ıste..sen kendıne ufo ayak ısıtıcı al bnce bnm ayaklarmn yannda hep sobe calısıyor
senn işinde zor çiklet eşine her gun gömlık pantolon resmı gıyınmek zorunda ya ALLAH kolaylk versn bn utuyu sevmedgm ıcınzor oldugunu düşünüom gercı baslaynca hemen bıtıo ama baslamak mesele ıste..sen kendıne ufo ayak ısıtıcı al bnce bnm ayaklarmn yannda hep sobe calısıyor