yaklaşık 2 hafta önce bana bakmıştınız ve şimdi ilişkim inat yüzünden tehlikeye girdi bitti mi yoksa tekrar bakarmısınız ne olacak ilişkimiz? ben ikizler o balık 14 26 36
slm banada bakarsanız sevinirim şu anda ciddi anlamda para sıkıntısı çekiyoruz eşimle
8,17,25 rakamlar eşimin burcu başak benimki ise akrep şimdiden teş ederim
canım banada bebiş için bakarmısın sadece onun ile ilgili ama onun üzerine aç kartlarını ben aslan eşim kova burç gerekiyosa eğer rakamlar da 4-17-12
şimdiden çok sağol bitanem..
iyi akşamlar banada bakarmısın işle ilgili iş bulabilecekmiyim bide bende büyü varmı neye elimi atsam olmuyor yardımcı olursanız sevinirim sayılar 45 32 12 adım ugba şimdiden teşekürler
handanca ..bana bakalı 3 ayı geçmiştir .. seni de yormak istemiyorum ama tekrar bakabilir misin ?
7 -9 -11 olsun .. burcum ikizler...bu kez sadece bana bak bakalım ne çıkacak ...diğer türlü moralim bozuluyor 🙂
merhaba banada bakarmısın.10.25.38.burcum boğa nişanlımın burcuda balık dün güzel bir hbr geldi nişanlım için iş hberi ama tutturdu gitmicem diye acaba gidecek mi oraya sevgiler
merhaba benim burcum ikizler yıllar sonra eski aşkımı buldum onunla tekrar başlamalımıyım başlarsam mutlu olurmuyum? onun burcu boğa sayılar 6 12 35