Öğretmenler Günü Sözleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Öğretmenler Günü Sözleri
öğretmenler günü mesajları sözler öğretmenler günü sözleri mesajları sözler sms
24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili en güzel ve anlamlı sözleri sizlerle paylaşıyorum.
ogretmenler-gunu1-6208.jpg


Ögretmen, Doğan Güneşe Benzer. Etrafını Aydınlatarak Karanlıklara Meydan Okur.

Bir Ulusun çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Eğitim Ve Ögretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Ögretmenler Günün Kutlu Olsun

Dünyanın En Değerli Varlıkları Olan Siz Ögretmenler! Bugün, Türk Ögretmeninin Şeref Günüdür. Ona Olan Saygıyı Yenileme, Onun Yüceliğini Anma Günüdür. Böyle Anlamlı Bir Günde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz.

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren Sizlere Çok Borcluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Siz Ögretmenler “Sevgi Elçileri” Siniz. Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ülkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz.

Siz Kara Göklerin Yıldızlari, Isıtın Yurdumuzu Sabaha Kadar! Ama Düşe Kalka, Ama Yiğit, Ama Umutlu… Alın Benim Gönlümden De O Kadar. Ve Onlar, Yıldızlar Gibi Gözleri Işiı Işıl Yananlar! Oyuncak İçin Değil, Kağıt Kalem, Kitap İçin Ağlayanlar. Cahit Kulebi

Ögretmen, Bir Bahçıvandır. En Guzel Gülleri O Yetiştirir. Hiç Yorulmadan, Bıkmadan, Usanmadan Bahçesindeki Güllere Su Verir Ve Onların Bakımını Titizlikle Yapar.

Ögretmenler, Altın Kanatlı Kelebeklerdir. Çiceklerin Arasindan Hiç Yorulmadan, Devamlı Uçarlar. Çiceklerine Toz Kondurmamaya Çalışırlar.

Ögretmen, Ögrencilerinin Üzerine Titreyendir. Gömleğimizin Düğmesi Açılınca Eliyle Kapatan, Alnımız Terleyince Mendiliyle Kurulayan, Ayağımıza Taş Dokunsa Bizden Önce Üzülendir.

Okulun Vereceği İlim Ve Fen Sayesindedir Ki, Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir Ve Edebiyatı Bütün Güzellikleri ile Gelişir. Atatürk

Milletleri Kurtaranlar; Yalnız Ve Ancak Ögretmenlerdir. Ögretmenden, Eğiticiden Yoksun Bir Millet; Henüz Millet Adını Almak Kabiliyetini Kazanmamıştır. Atatürk
 
Çok güzeldi güzel öğretmenlerimize de bu yakışır zaten...

Örtmenim canımm benim canım benim seni ben pek çok sewerim...


de bi kere olsun bi beş vermedin bana örtmenim ya :s

:D
 
Geri
Üst