gebe
  1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    34.167
    Beğenilen Mesajlar:
    2.218
    Ödül Puanları:
    113

    Bonfile Soslu Lingunie

    Konu, 'Makarnalar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    Malzemeler: 80 gr bonfile 3 adet kestane mantarı
    1 çay bardagı demiglas sos
    1/4 soğan
    1 diş sarımsak
    1 yemek kaşığı krema
    110 gr lingunie makarna
    1 yemek kaşığı zeyitinyağı
    1/6 bağ taze nane
    6 tane çekirdeksiz yeşil zeytin
    4 adet çeri domates



    HAZIRLANIŞI :
    Soğan ve sarımsağı tavada çevirin. Jüyen doğranmış bonfile ilave edin. Mantar ve zeytinyağını ekleyerek soteleyin. Demiglas sos koyun ve pişirin. Krema ilave ederek lezzetlendirin.
    Haşlanmış lingunie makarna ile karıştırın. Çukur tabağa koyup, taze nane ve çeri domates ile süsledikten sonra servise sunun

     
Bonfile Soslu Lingunie konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Beyaz Soslu Bonfile

    Beyaz Soslu Bonfile

    Bonfileleri Una Bulayip,margarinde Alt üst Yaparak Pembeleşinceye Kadar Kizartin . Tuz,karabiber Serpin.çok Az Su Ilave Edip Kisik Ateşte Pişirin.yanina Patates Püresi Veya Patates Kizartmasi Ile Servis Yapin.afiyet Olsun.( Mutlaka Margarinde Kizaracak) Yoksa Sert Olur Aceleniz Varsa Düdüklüdede Pişirebilirsiniz.
  2. Pırasalı Bonfile

    Pırasalı Bonfile

    Malzemeler 500 gr Küp Şeklinde Keilmiş Yağsız Bonfile 1 Çorba Kaşığı Soya Sosu 1 ÇorbaKaşığı Susam Yağı 1 Çorba Kaşığı Üzüm Likörü 2 Çay Kaşığı Mısır Nişastası 500 gr Pırasa 3 Adet Küçük Taze Soğan 2 Çay Kaşığı Sıvıyağ 2 Çay Kaşığı Şeker 1/2 Su bardağı Et Suyu 2 Çorba Kaşığı ince Dilimlenmiş Maydanoz Tuz , Karabiber Yapilis Tarifi Bir kabın içinde et parçalarını, et suyunu, mısır...
  3. Acı soslu sığır bonfile...

    Acı soslu sığır bonfile...

    Malzemeler Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu 2 Diş Sarmısak 100 gr Yeşil Zeytin 1/2 Acı Kırmızı Biber 100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates 1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap Zeytinyağı Tuz Yemeğin Tarifi 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın.Sonra etleri çıkarın.Aynı yağa irice...
  4. Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava

    Japon mutfağı / Özel soslu bonfile tava

    bonfile tava bonfile soslu tavada uluslararası özel çorbalar Şimdi arkadaşlarım hep birlikte sizlerle beraber bonfile tava yapıyoruz, birde sizler için resim atıyorum bakın ne kadar hoş gözüküyor. Etçilim etçilsin etçil :D:D Hazırlama Süresi : 10 dk Pişirme Süresi : 10 dk 1 kişilik Gerekli Malzemeler : 200 gr bonfile 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı) 2...
  5. İç pilavlı bonfile dolması

    İç pilavlı bonfile dolması

    Melişlerim mutlaka deneyin çok lezzetli bir tarif buyurun:) Malzemeler 1 bütün bonfile 2 havuç 1 soğan 3 defne yaprağı tuz karabiber PİLAVI İÇİN 2 ,5 su b. pirinç 1 soğan 1 çorba k. dolmalık fıstık 1 çorba k. kuş üzümü 1 tutam dereotu tuz karabiber yenibahar Hazırlanışı 1 bonfileyi fırın tepsisine alın.üzerine tuz ve tane karabiber sarpin üzerine toz karabiberde serpin.Havuçları...

Sayfayı Paylaş