Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selam arkadaşlar,
siteyi erken gebelik belirtilerini araken tesadüfen buldum ve uzun zamandır takip ediyorum. şuanda 6 haftalık hamileyim. yumurtlama gününü bilmek çok faydalı oluyor ve yumurtlama gününden 3-5 gün önce başlamak gerekiyor. tam zamanını beklemeyin. benim tek belirtim ilişkiden 2-3 gün sonra hemen başlayan göğüslerdeki değişiklik oldu. adet olacakmışım gibi şiş ve sızlayan göğüsler. ve ben rüya gören bir insan değilim kafamı koyduğum yerde rüya görmeye başladım. adetime 1 hafta kala eczaneden test aldım çok silik bir çizgi çıktı eczaneye sordum (+) dedi. ertesi gün kanda baktırdım + çıktı. yani adet günüm gelmeden öğrendim. şuan 6 haftalığız ve halen farklı bişey yok. sanırım birazda genetik. annemde teyzemde hiç belirti hissetmemişler. inşallah biraz yardımcı olur yazdıklarım.
 
tsk ederim tutu1983 yardimci oldun allah annali babali büyütsün insallah gönlünden gecen olur canim
 
öncellikle herkese merhabalar..
ben reyham antalyadan sevgilerimi sunuyorum 4 yıllık evliyim ama benimde meleğim yok kucağım dolmadı :( neyse hayırlısı her ay olduğu gibi bu aydada ümidimi taşıyorum ..
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve çok beğendim inş. uğurlu gelir :))
arkadaşlıklarımızdada baki kalırız umarımm
hoşçakalın...
 
slm melekler hamile kalmak isteyen arkadaşlar googleye hemile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı yazın ve ilk linke tıklayın aramıza katılın ve bizimle birlikte bekleme sürecine girin biz oradayız ve sizi bekliyoruz sağlıcakla kalın hoşçakalın
 
merhaba arkadaslar bende anne olmak istiyorum ancak benim icin de pek kolay olmuyor ben clomide ve metformini iki aydir kullaniyorum bir kacgundur asiri mide yanmasi var 4-5 gun sonra hasta olmam gerekiyor umarim olmam.Herkese iyi sanslar .
 
Geri
Üst