Sürekli forumu takip ediyorum, bilgileniyorum.. Tüm arkadaşlara da paylaştıkları tüm bilgiler için teşekkür ediyorum..
Belki bana da yol gösterebilirsiniz ya da akıl verebilirsiniz diye yazmak istedim.
Bu ay herhangi bir problem olmadığı halde doktorumla yumurtlama takibi yaptık. Yumurtanın çatlamasından bir gün önce ve o gün ilişki önerdi doktor, uyduk. Bundan yaklaşık üç gün sonra batmalar ve kasık ağrıları başladı. Ara ara hala devam ediyor. Bazen tamamen geçiyor ancak bazen de çok artıyor. Mesela dün gece hareket edemedim belimin ağrısından ve solda ki batmadan dolayı. Nefes bile alamıyordum. Sonra bu yine rahatsız etmeyen bir sağ batmasına dönüştü. (yumurtam sağdan çatladı) Bugün iş yerindeyken belim çok ağrıdı. Ayakta kalınca daha da çok ağrıyor. Ancak yine şu anda bir sıkıntım yok. (gaz sancısından başka ancak o da normaldir diye düşünüyorum) bazen sıcak basması yaşıyorum. Göğüslerim şiş ama iki gün sonra adet olmayı bekliyorum. Hiçbir acıları yok. Arada ağrı olması dışında (sızlar gibi anlık)
Tüm bunların psikolojik olma durumu da var, hepinizin tecrübelerinden yararlandım çok teşekkür ederim bu nedenle.. Ancak kasık ağrısını çözemiyorum.. Kist oluşumu beklemiyorum çünkü doktor kontrolünde yumurtlama takibim yapıldı ve sorunsuz çatladı yumurtalar. Çok şükür öyle bir rahatsızlığım da yok... İdrar testi yaptım dün.. Negatifti.. Çok uzun yazdım, kusura bakmayın.. Benim gibi belirtisi olup da, (şu anda belirti yok) hamile kalmış arkadaşlar varsa.. bilgi verebilirler mi?
Saygı ve selamlarımla,