Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım sen bu sene evlilik kararı bile alabilirsin. Bu sene problemlerden
problemli kişilerden uzak dur.. Eski kişi şuan eli kolu bağlı gelemez. Senin içinde birikmiş bir hırs var ama patlama zamanı değil.
Bu dönem kendini çok sorgulama. Geçimişin bıraktığı izleri çok biriktirme içinde.
Dışa dönük olki. Gelecek fırsatlara karşı daha uyanık olursun.
2010 senin uyanış yılındır. Yapılan hataları tekrar yapmama yılındır.
Kendini ispatlayacağın bu yıl güzel imkanları sunacak sana. Doğru kararlarlada kendine güzel bir gelecek hazırlayacaksın tabiki.



Çok teşekkürler handanca ablam ağzına yüreğine sağlık çok güzel şeyler söyledin inşallah olur olursa bilki hemen sana yazacağım
 
Yoo kartlar güzel göründü canım. Hemen karamsar bir hava yaratma.. Birbirinizi iyi anlayabilirsiniz. Karşılıklı fedakarca davranışlarınız bu davranışlarınızı güzel bir ilişki için başlangıç yapabilir.
Bu ara ayakların yere basmıyor sanki. Çokta laylaylom olma derim. Önce ona yakın olmaya çalış.. Sonra gerisini düşün..
Bu arada aile içinde bazı tartışmalar istenmeyen boyutlara gelebilir.


Çok çok çok tşk ederim ablacım,aslında haklısın ilk kez olunca ayaklarım yere basmıyor ve ileriyi düşünmeye başladım bile.

Tekrardan çok tşk ederim şuan çok mutlu oldum :kiss:
 
mrb handanca ben yengeç burcuyum 22 temmuz 1989.. genel olarak baktırmak istiyorum yaklaşık 8 aydır hayatıma kimseyi sokmuyorum karşıma çıkan insanlara hiç şans vermiyorum.eski sevgilimi unutamadım o 24 kasım doğumlu yay burcu sanırım..ne yapmam gerek unutup hayatıma yeniden bi yön vermeli miyim.. şimdiden teşekkürler
 
handanca abla benim mesajımı yanıtlamadın:( neyse yine yazıyım iyi yıllar ilk önce sonrasında yay burcuyum iş bulabilecemiyim ve aş hayatım hakkında sorum olcak hayatımda kimse yo şuan ilerisi için bakarmısın evlilik falan varmı ? tşk şimdiden ablam
 
Ya sen gerçeken seviyormusun sevmiyormusun bu kişiyi.. Kartlardan bişey anlamadımda. Geçmişen ders almanı öneriyor kartlar.
Yeniden o kişiye şans vereyim diyorsan eğrisi doğrusu ne varsa oturup yeniden konuşun. Yeni kararlar bu biten ilişkiyi daha anlamlı yerlere taşıyacaktır.
Yok hiç sans vermeyi düşünmüyorsan Saldırgan tutum içinde olma. Ona net kararını kesin söyle. Cümlelerin çok net olsunki. umudu olmadığını anlasın.
Şimdi tercih senin. Heemen yeni bir ilişki göremedim canım.
Hayır hanancam kesinlikle istemiyorum da sevmiyorum da benim için bitmiştir ben yeni başlangıçlar yapmak istemiyorum eskiye sünger çektim :)
 
merhabalar handan abla

geri döndügünüze cok sevindim :)
Ablacigim dogum tarihim 03.03.1986, ve merak ettiklerim :yeni yilda beni neler bekliyor? Son zamanlarda kendimle büyük sorunlarim var ugursuz birisi oldugumu düsünüyorum, neye el atsam beceremiyorum mahvediyorum herseyi. Bu durumdan kurtulabilecekmiyim, asabilecekmiyim bu sorunumu.Kendisiyle barisik bir insan olabilmeyi basaracakmiyim artik.

Yakin bir zamanda Istanbula gelyiorum bir süre orada egitim görecegim. Beni neler bekliyor Istanbulda, mutlu olabilecegim bir ortam, anlasabilecegim insanlar bulabilecekmiyim.
Birde karsima biri cikacakmi yani aklimda olan istedigim gibi birisi cikacakmi :)



simdiden cok tesekkür ederim :)



Abla sanirim görmedin benim mesajimi :) cevabinizi bekliyorum
 
Bu kişi ile ilgili mayıs haziran ayı gibi kopukluk yaşayacaksın..
Senin peşini bırakacak. Tam olarak konuyu hatırlayamadım ama sabırlı ol canım..

Şimdilik yaşadıklarınıda yaşayacaklarnıda paylaşma kimseyle. Önüne çıkmasın.
Sağlık anlamında ise korkma ve inancını kaybetme. İnşallah şifanı bulacaksın.
Geleceğin aydınlık vede bereketli. Sen bu günleri güzel enerjinle bekle. Hiçbir şeyinde güzel düşüncele
ri kafandan silmesine izin verme.




Cok sagol Abla ya :)

Icime su serptin YINE :):)

Ellerine ve o Güzel Yüregine saglik :):):)

:kiss: :kiss:
 
Gelecek için şansın güzel canım. Mart ayından sonrada parasal anlamda rahatlama olabilir. Tabi o döneme kadarda harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.
Kendini çıkarcı insanlara karşı koru. Ellerine koz verme.
İlişkin için daha yapıcı şeyler düşün vede uygula. Bazen içinden gelen şeylerde kıstlama oluyor. Sevgini ön plana çıkarmassan bu ilişkiyi yanlızca içinde yaşarsın.
Paylaşımcı ol. Karşındakini dinle. Evlilik dileğin zamana bağlı. Tavsiyeleri dinlersen daha sonra yapılan açılımda bakarız ilişkin kattığı katkıya..


cok saol handanca. peki son bi sorum olcak cevaplarsan sevinirim. bize evlilik görünüomu? tesekkürler
 
merhaba handanca,benim burcum yay sevdiğim kişinin burcu ise ikizler. benim aşk platonik çünkü o başkasını seviyo.2010 yılında onunla bi ilişki gözüküyo mu?2010 yılı benim için nasıl bi yıl olcak genel olarak bakar mısın?


Üzgünüm yeni bir yol çizerek biran önce toparlanmanı öneririm. Zaen sorunları olan bir insan. Aslında güzel bir dönem içine girmek üzeresin. Bu takıntılarınla zaman kaybemekten başka bişey olmaz. Önündeki fırsatlarıda göremezsin.
Kendini bırakma. Bu kişide ısrar edersende sonunda incinebilirsin.
3 vakit içinde başarılar yönünde güzel imkanların olacak. Önün açık. Sadece uyanma zamanı olduğunu hatırlatayım.
 
mrb handanca ben yengeç burcuyum 22 temmuz 1989.. genel olarak baktırmak istiyorum yaklaşık 8 aydır hayatıma kimseyi sokmuyorum karşıma çıkan insanlara hiç şans vermiyorum.eski sevgilimi unutamadım o 24 kasım doğumlu yay burcu sanırım..ne yapmam gerek unutup hayatıma yeniden bi yön vermeli miyim.. şimdiden teşekkürler


Kafanda sürekli bu insanla yaşama canım. Önüne gelen güzel fırsatlarıda değerlendiremiyorsun. Gelecekse gelsin o. Bunu geleceği zaman değerlendir.
Önün açık. Hedeflerini belirle. kendine olan öz güvenini kaybetmeden toparlan..
Onun gelişi dahada uzayabilir. Bunuda zaman kaybı olarak görüyorum.

Hayat senin hayatın. Onunla konuş. Bu işin tekrar olup olmayacağına son kez karar vermende çok faydası olur. Geçen zaman ömürden gidiyor. Beklemek yerine kendin için bişeyler yap. Kötü biri değil. ama seni ne kadar mulu eder onu bilemem..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst