Pre-Seed Kullanıpta Hamile Kalanlar

bu sayfalari defelarca okuyan biriydim bende. 3 aydir korunmadigimiz halde olmamisti bi türlü 4. ay pre seed almaya karar verdim ve aldim ama hic ovulasyon testi falan kullanmadim ben cünkü yumurtlama zamanimda agrilarim oldugu icin hissedebiliyodum pre seed i 4 kez kullandim malum günler oldugunu düsündügüm zamanlarda her neyse adetim 2 gün gecti ve bugün test yaptim veeee sonuc hamileyimmm :) allahima sükürler olsun pre seed mi vesile oldu bilmiyorum ama suan büyük bi saskinlik icindeyim cuma günü doktora gidicem kontrol olmak icin allahim insallah hersey yolundadir ve böyle de devam eder.
 
selam kızlar bende ilk defa kullanıcam bu pre seedi.bizde bebiş isteyeli 5 ay olacak,bu aya kadar sonuç hep hüsrandı.bakalım yardımcı olacakmı??ocağın 19-20 si gibi haber veririm sonucu sizlere.belki sizede bir ışık tutar..hoşçakalın
 
bu arada kkimse pre seed kullanmıyormu..ya ben bu jeli orda yazılan kadar çok kullanmıyorum acaba faydası bu şekildede olurmu.3 nolu çizgiye kadar çekin diyo ben 1,5 çekiyorum yetermi acaba.?

bide eşim diyorki bence bu jel spermlerin önünde birikip engel oluyor diyor acaba olabilirmi böyle birşey???

kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sewinirim...
 
arkadaşlar pre seed de yalan oldu.Cenab_ı Hak vermeyince jel mel hak getire.olmayacaksa olmuyor....

yani kızlar jeli ilk denememdi ama olmadı. bu gün itibariyle regl oldum:( artık 6.cı denememize girecez.ama ben çok yoruldum ya..
 
merhaba bende 15 aydır evliyim ama halen birşey yok preseed alıp kullanmayı istiyorum ama korkuyorum ya temelli bi zararı olursa diye insanlar para kazanmak için neler yapıyorlar ya buda iyi birşey degilse bilemiyorum artık. ama alıp denemek te istiyorum. alıp kullandıgım zaman haber verecegim allah hepimize
yardım etsin.
 
selam

merhaba arkadaşlar açıkçası ben aralık ayında bu jeli kullandım ve kullandıgım ay hamile kaldım 3.5 yıldır bebegimiz olmuyordu ocagın 17sinde kalp atışları olmadıgı için bebegimizi aldılar :( çok acı bir durum rabbim sizlere yaşatmasın.neyse benim kafama takılan şey hamile kalmayı kolaylaştırıyor ama spermin kalitesini düşürüyor olabilirmi????
 
Rabbim isteyen herkesi ewlat sahibi yapsın...bende siparişi werdim biraz tereddütlerim war ama napim.denemediğim kür yemediğim macunlar kalmadı.midem çöp konteynrı gibi oldu.bunu da deniyecem bakalım.olur inşallah....bende burdan hamileyiim diyebilirim inşallah......
 
Ben kullandım ve kulandığım ay hamile kaldım, gerçi devam etmedi hamileliğim düşükle sonuçlandı ama işe yaradığını ok kişide gördüm ve bende de işe yaramıştı ..
 
Geri
Üst