S
sabırsız melek
Forum Okuru
ilk hafta hamilelik belirtileri nelerdir
selam melekler adetim geçti henüz test yapmadım bana ilk hafta hamilelik ile ilgili belirtilerden söz edermisiniz idrarım koyu renk aşırı halsiz ve sürekli bir uyku halim var acaba hamilemiyim başka erken gebelik belirtileri neler tecrübeli meleklerden bilgi istiyorum teşekkürler
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
Merhaba adetim biteli 1-2 hafta oluyor bu sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sevgilimle birkaç defa anal ilişki yaşadık ve boşalma olmadı.
Kadınlarda sarı akıntı, cinsel yolla bulaşan birçok enfeksiyonun belirtisi olabilir. Bu enfeksiyonlar, genellikle genital bölgede bulunan mikropların üremesiyle ortaya çıkar ve kadınların rahim ağzı, vajina veya makattaki mikropların...
Benim birkaç gündür sol kasık ağrım ve bazen de batma oluyor. Göğüslerimde ağrı var. Bugün yemek ve nane kokusundan rahatsız oldum ve hafif baş dönmesi gibi bir sersemlik hissim oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yumurtlama zamanında da oluyormuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Beni aydınlatabilir misiniz lütfen.
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE...
Hamileliği işaret eden ilk hafta gebelik belirtileri
selam melekler adetim geçti henüz test yapmadım bana ilk hafta hamilelik ile ilgili belirtilerden söz edermisiniz idrarım koyu renk aşırı halsiz ve sürekli bir uyku halim var acaba hamilemiyim başka erken gebelik belirtileri neler tecrübeli meleklerden bilgi istiyorum teşekkürler
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
Hamilelik belirtileri şunlardır başlıklı konularımızıda inceleyin
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sarı akıntı yaşayanlar melek kadınlar kulübü forum'da
Merhaba adetim biteli 1-2 hafta oluyor bu sarı akıntı hamilelik belirtisi mi ? Sevgilimle birkaç defa anal ilişki yaşadık ve boşalma olmadı.
Sarı akıntı neden olur hamilelik belilrtisi mi işte Melekler Mekanı Cevabı;
Kadınlarda sarı akıntı, cinsel yolla bulaşan birçok enfeksiyonun belirtisi olabilir. Bu enfeksiyonlar, genellikle genital bölgede bulunan mikropların üremesiyle ortaya çıkar ve kadınların rahim ağzı, vajina veya makattaki mikropların...
- Beautyy0202
- kadınlarda sarı akıntı nedenleri sarı akıntı hamilelik mi sarı akıntı nasıl geçer sarı akıntı neden olur sarı akıntı yaşayan kadınlar
- Cevaplar: 6
- Forum: Cinsellik Mekanı
Sol kasığımda batma var bu hamilelik mi ?
Sol kasıkta ağrı ve batma yaşayanlar bu hamilelik mi ?
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.Benim birkaç gündür sol kasık ağrım ve bazen de batma oluyor. Göğüslerimde ağrı var. Bugün yemek ve nane kokusundan rahatsız oldum ve hafif baş dönmesi gibi bir sersemlik hissim oldu. İnternetten araştırdığım kadarıyla kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yumurtlama zamanında da oluyormuş. Ne düşüneceğimi bilemedim. Beni aydınlatabilir misiniz lütfen.
HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE...
- Güneş2015
- Cevaplar: 1
- Forum: Hamilemiyim
Kasıkta yanma ağrı gebelik belirtisi mi ?
Bu konu hamilelikte kasık ağrılarına yer vermektedir.
Hamile olup olmadığınıza dair bazı belirtiler vardır. Bu belirtiler bazen erkenden kendini belli etmeye başlar. Aslında hamilelikle ilgili il belirti adetin gecikmesidir. Çoğu hamilelikten şüphelenen kadınlar ilk günler kasık ağrıları olduğundan yakınırlar. Peki kasıklar da ağrı hamilelik belirtisi midir? İşte cevabı;
Hamilelik belirtilerinden en önemlisi kasık ağrısıdır. Bu belirti genellikle hamileliğin erken safhalarında ortaya çıkar. Bunun sebebi...
Hamile olup olmadığınıza dair bazı belirtiler vardır. Bu belirtiler bazen erkenden kendini belli etmeye başlar. Aslında hamilelikle ilgili il belirti adetin gecikmesidir. Çoğu hamilelikten şüphelenen kadınlar ilk günler kasık ağrıları olduğundan yakınırlar. Peki kasıklar da ağrı hamilelik belirtisi midir? İşte cevabı;
Hamilelik belirtilerinden en önemlisi kasık ağrısıdır. Bu belirti genellikle hamileliğin erken safhalarında ortaya çıkar. Bunun sebebi...
- *MeleK*
- Cevaplar: 3
- Forum: Gebelik Mekanı
Moderatör tarafında düzenlendi: