Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selam melekler
ben daha öncede yazmıştım önce soğan kürü yaptım sanraki ilk adetim 27. gün geldi sonra incir kürüne başladım şimdi son adetimden sonra 8. 10. ve 12. günler birlikte oldum dün 12. günde damla damla kan geldi ve kasıklarımda ağrı oldu bu kan sanırım yumurtanın çatlamasını gösteriyormuş. 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım 7 aydırda korunmuyorum ilk aylarda adetim çok düzensizdi ve doktor polikistik olduğumu söylemişti bir arkadaşım sayesinde soğan kürünü uyguladım ve düzene girdi adetim kanamlarımda normale döndü umarım bu ay hamile kalırım herşeyi denedim ve dualar ettim evliliğimin 5. snesine girdim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum ve allah isteyen herkese bir bebek nasıp etsin sağlıklı ve hayırlı bir evlat:)



rabbim insalla sana en yakin zamanda anne olmayi nasip eder insalla
 
Arkadaşlar herkese slm ben sevda,aranızda yeniyim,kafam çok karışık 28 güne bir adet görüyorum,1,5 yıllık evliyim ilk 6 ay yasmin kullandım ki kullanmaz olaydım :) 21 eylülde adet oldum,28 eylül ve 16 ekim tarihleri arası belirli aralıklarla hatırlayamadığım ilişki tarihlerim,19 ekimde adet olmam gerekiyordu 21 eylülde sabırsız davrandım ve betahcg baktırdım dolayısıyla negatif çıktı bugün ayın 27 si ve ben hala adet olmadım,sabahları aç uyanıyorum,hep uykulu geziyorum ki benim işim çok yoğun,belim ve kasıklarım ağrıyor ,15 dk da bir idrara çıkıyorum göğüslerim çooookkkk ağrıyor ve ben testi tekrarlamaktan korkuyorum hadi yoksa ....?
 
slm

slm kızlar dün gebelik belirtilerini araştırırken rastladım bu siteye.dün üye olamamıstım iş yoğunluğundan 1.5 yıl bekledıkten sonra bugün hamiş olduğumu öğrendiiiiiiiiiiiiiiiim :)))))))))))))))Allahım cok mutluyum.Allah bekleyen ve işteyen herkese nasip etsin.Yarın doktora gidiyoruz bebişimle.İLK burda paylaşıyorum :))SEvgiyle kalın...
 
canım bendede bu belirtiler vrdı ama daha önce test negatıf cıkardı hep o yuzden gec yaptım testi.umutlandırmak ıstemem ama hamiş olabılırsın.İnşallah güzel haber olur sana :))
 
Gülaycım çooook teşekkür ederim o kadar çok istiyorumki hiç bişeye adapte olamıyorum,29 ekimde test yaptıracam ve buradan olumlu olumsuz ialan edecem artık olumsuz olursa teselli edersiniz beni,olumluda olursa hep beraber güleriz olmayanlara dua ederiz...ama ben inanıyorum ben hamilemiyim bebişim nazlı göstermiyo kendini :)
 
Gülaycım çooook teşekkür ederim o kadar çok istiyorumki hiç bişeye adapte olamıyorum,29 ekimde test yaptıracam ve buradan olumlu olumsuz ialan edecem artık olumsuz olursa teselli edersiniz beni,olumluda olursa hep beraber güleriz olmayanlara dua ederiz...ama ben inanıyorum ben hamilemiyim bebişim nazlı göstermiyo kendini :)
canım benım ınsallah guzel haber gelır ama gelmesse üzülme.benım bosverdıgım ve herkesın aşılama yaptır dedıgı bır donemde geldı.okadar bosvermişimki teste bile geciktikten 25 gün sonra yaptırdım.bizim bebeler plan dinlemıyolar anlıyacagın bacım.nezaman canı ısterse ozaman gelıyo.sen sıkılmakı oda hıssetmesın stresı.opuyorum seni.sevgıyle kal :yumurta:
 
kızlar doktorumla görüştüm...idrar testi hemen belli olmaz 10gün kadar bekle belirtiler gebelik belirtisi gibi ama stresten de olabilir dedi şuan 4gün geçti akıntı başladı beyaz renkli..hayırlısı bakalım.eğer 10gün sonrada olmazsa kontrole gel dedi...dua edin benim için...
 
merhaba arkadaşlar ben 27 sinde hasta oldum adetim tarihi 20 si idi bir hafta gecikme oldu ilkkez böyle oldu. gene ümitlendik gene fiyasko
 
Geri
Üst