gebe
  1. TİTAN

    TİTAN *Melekler Mekanı*

    Kayıt:
    21 Eylül 2012
    Mesajlar:
    14.192
    Beğenilen Mesajlar:
    2.685
    Ödül Puanları:
    113

    Lezzetli Aşure Pişirmenin Püf Noktaları Hakkında Bilgiler

    Konu, 'Mutfak İçin Pratik Bilgiler' kısmında TİTAN tarafından paylaşıldı.

    aşure nasıl yapılır, aşure yapmanın püf noktaları, aşure pişirmenin incelikleri

    Sevgili melekler, bildiğiniz üzere Muharrem ayına girmiş bulunuyoruz. Hicri takvimin ilk ayı olan Muharrem ayı denildiğinde akla aşure ayı gelir. Bu ayda utulan ve sünnet olan muharrem orucunun ardından, herkes karınca kararınca evinde aşure yapar ve konu komşuya dağıtır. Güzel bir gelenek haline gelmiş olan aşure yapımının püf noktalarını da bu güzel ayda aşure yapacakların dikkatine sunuyoruz...


    aşure.jpg



     
Lezzetli Aşure Pişirmenin Püf Noktaları Hakkında Bilgiler konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. püf noktaları<<  tavuk pişirme

    püf noktaları<< tavuk pişirme

    tavuk pişirme tarifleri bütün tavuk pişirme fırında bütün çeşitleri Bu tavuk başka tavuk Haşlayacağınız tavuğun içine 1 diş sarmısağı soymadan atıverin. Sizin tavuğunuzun lezzeti herkesinkinden farklı olacaktır. Tavuğu fırından çıkardınız. eğer hemen yenmeyecekse fırından çıktığı anda folyo kağıdına sıkıca sarın. Bu da yumuşacık kalması için bir hile. Fırına konacak tavuğun tepsisi, tavuk...
  2. yemek pişirmenin püf noktaları

    yemek pişirmenin püf noktaları

    çiğer pişirmenin püf noktaları ciğer pişirmenin püf noktası lezettli yemekler arnavut ciğeri noktası arnavut ciğerinin noktaları ciğer tava yapmadan ununun içine 1 tatlı kaşığı karbonat koymayı ihmal etmeyin ayrıca ayçiçek yağınızda iyice kızmış olursa arnavut ciğeriniz daha lezetti olur ciğerleri yarım saat kadar sütte de beklete bilirsiniz etleri daha lezettli olması için bir kahve...
  3. Yumurta pişirmenin püf noktaları

    Yumurta pişirmenin püf noktaları

    yumurta pişirmenin püf noktaları Mutfakların en önemli besinlerin biri olan yumurtanın pişirme yöntemleri ile ilgili püf noktalar kızlar... * Yumurta yüksek ısıda sülfürik asit çıkaran bir besin olduğu için on dakikadan fazla haşlamayın. * Hazırladığınız omletin tavaya yapışmaması için, önce tavayı ocağa koyup iyice ısıtın sonra yağı döküp kızdırın. Daha sonra karışımı tavaya alın ve...
  4. Aşure yapmanın püf noktaları

    Aşure yapmanın püf noktaları

    Aşure Nasıl Yapılır Aşure yapmanın püf noktaları Merhaba Sevgili Melek'ler... Bu sayfamızda iyi bir aşure yapmak için, aşure yapmanın püf nokrtalarını sizlerle paylaşıyoruz. Benim gibi aşure sevenler buraya gelsin :) Aşurenin yapılışı her yöreye göre değişiyor. Ancak genel olarak buğday, nohut, fasulye, kuru üzüm, kayısı, badem ve ceviz gibi 10'a yakın baklagil, meyve ve sert kabuklu...
  5. Lezzetli et pişirmenin püf noktaları

    Lezzetli et pişirmenin püf noktaları

    Bu konu; Et pişirmenin püf noktaları hakkında bilgi vermektedir. Melekler kurban bayramının ertesi olan şu günlerde az çok hepimizin evinde et vardır.Sotesi yahnisi kebabı daha bir çok çeşit et yemeği yaparız.İşte Et pişirirken istenilen sonuçları elde edebilmek için önerilmiş 30 püf noktası pratik bilgiler bölümüzde. 1-)Tavayı ve ızgarayı etleri yerleştirmeden önce ısıtın....

Sayfayı Paylaş