Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
handanca mrb

ben öss ye girmeye karar verdim ve çalışmalara başladım sence durum nolur gibi teşekkürler şimdiden


Çok ama çok isabetli bir karar vermişsin.
Bu kararınında üzerinde duracağına inanıyorum. Akıllı birisin. Buda senin hakedeceğin bir olay. Gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok.

Abartmadan çokta kendini yormadan çalışmanı tavsiye ediyorum. Sağlığını etkilemesin bu kararın. Dikkatli dinle ve uygula.. Yapın yorgunluğa karşı hassas gibi.
Bazı nedenlerden dolayı çalışmalarında ağırlaşma olabilir. Ama bu gözünü korkutmasın.
Başarı seninle olsun canım.
 
merhaba arkadaslar,bu siteye daha yeni üye oldum,fakat nasil tarot fali baktiracagima ve nerden baktiracagimi bilemiyorum...bana yardimci olursaniz sevinirim..simdiden tskler
 
Kendinle barışık değilsin bu aralar. Bazı şeyleri kendine çok görme artık. Şuan önündeki dönem geçicidir. Güzel günler yakında merak etme.
Bazı durumlarda ise sanki bir tembellik dönemindesin. Oysaki bu dönemde hem parasal hemde başarı anlamında güzel mutluluklar görünüyor. Bu davranış biçiminde kalırsan önüne gelen fırsatları görüp değerlendiremezsin canım.

Bir düşmanına hatta düşmanlarına karşı zafer kazanacağınıda söylemeliyim.
Herşey aynı diyede düşünme. Öncelikle geçmiş zamanda yaşadığın bir kırgınlığın ve incinmenin etkisinden kurtulamammışsın hala. Bırak geçmişi. Objektif düşün ve mutlu olmaya bak. 2010 sana güzel fırsatlar vermeye hazırr. Senden istenen değişim.
tşkler yorumun için handancam
 
Karne durumunu bilemeyeceğim canım. Onu kartlar bilemez. Ama üzücü bi durumda görülmüyor.
Öncelikle 2 vakit içinde bir kararsızlık yaşayacağını söyleyeyim. Ama ercihin ne olursa olsun hayırlı olacak inşallah. 2010 parasal anlamda diğer yıllara göre daha cüretkar..

Şans olaraka açık bir yıl. Piyango bilei al isersen. Bu dönem sana 4 ve 4 lü rakamlarda uğur getirecek.
Başarı anlamındada 2010 güzel. Bazen çok gereksiz hırsa yaptığını görüyorum. Bu sana zarar verir. Herşey için ne kadar gerekiyorsa o kadar tepki göser canım.ablacım çok sagol baktıgın için senin söylediklerin çok güzel hepsi tutuyo ben pek inanmazdım ama artık inanıyorum
 
merhaba handanca.ben yengeç burcuyum.tarot baktırmak istiyorum.en çok aşk hayatımı merak ediyorum.yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden çok çok teşekkürler.sevgiler:)
 
merhaba handanca.ben yengeç burcuyum.tarot baktırmak istiyorum.en çok aşk hayatımı merak ediyorum.yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden çok çok teşekkürler.sevgiler:)

elanur35 konulara mesaj yazarken hepsine teşekkür edip geçmişsin. Amacımız teşekkür almak değil sizlerle ve fikirlerinizle paylaşımda bulunmak. Şimdilik açılım yapıyorum ama bundan sonra talebiniz olursa yorumlarını bu doğrultuda yapmanızı rica edeceğim.


Bazı durumlarda güzel moral moral bulurken bazı durumlarda ise kendini çok üzüyorsun. Bunun ortasını ayarlamaya çalış. Bu dönem bazı tartışmalardan uzak dur canım. gereksiz cümleler kurup tartışmanın boyutunu değiştirmen aleyhine olabilir.
Birşeyden hevesin kaçmış. İsteksizsin. Bence bu kadar önyargılı olup fevri kararlar alma. Sakince düşün. Sen akıllı birisin.
2010 parasal anlamda seni çok mutlu edecek. 2 vakte kadarda aşk anlamında süper sevineceğin bir mutluluk görünüyor.
Bazı şeylerde yavaş ilerlediğini düşünüp moraliniz bozma. 2010 sana başarı ve aşk anlamında çok güzel fırsatlar verecek. Bu arada bazende yanlış anlaşılıyorsun. İnsanların sana yardım edebileceklerinide unutma lüfen.
 
bundan sonra fikirlerimi de paylaşırım handanca :)
yorumun için teşekkür ederim .ben taraota inanmazdım ama senin yorumundan sonra inanıcam galiba.sevgiler:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst