Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar benim adetim 15 gün gecikti önceki hafta çok mide bulantısı kasık ağrısı ve baş dönmesi çektim ayrıca iki kezde idrar testi yaptım evde ama sonuç NEGATİF çıktı her ikisindede, bende hamile kalmayı çok istiyorum ama bu hafta arasıra çok nadir sol kasığımın orda sancı gibi bişi oluyo doktora gitmeye korkuyorum wallahi ne zormuş hamile kalmayı becermek.


canım senin bence dr.gitmende fayda var canım en azından neden geciktiğini bilirsin
hamile olsaydın şimdiye kadar da çııkması gerekliydi stres sıkıntıdan mı gecikti yoksa bi ilaç tedavisi falanmı görüyosun canım.yada istersen kanda bi baktır canım
 
herhangi bir ilaç falan kullanmıyorum hatta ağrı kesici bile içmiyorum 3 aydır hamile falan olabilirim diye normalde çok seyrinde gidiyordu regli tarihlerim ne zaman hamilelik istemeye başladım böyle olmaya başladı.
 
bu arada 3 aydır korunmuyoruz aslında henüz çok yeni hep zannediyordum ilk seferde hamile kalıcam diye ama en iyisi tekrar doktorun yolunu tutmak olucak bu durumda.
 
kan testinide düşündüm ama ondada sonuç negatif çıkarsa hiç değilse doktora gidersem muaynede olmuş olurum bu hafta ortasına kadar bekliyeyim diyorum.
 
Geri
Üst