Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm handanca, bana hayatın süprizleri olacak demiştin, henüz bir şey yok ama ben bebek için çok hayaller kuruyorum ve inşallah bu süpriz odur diyorum, bu hafta sonu eşim sınava girecek onu çok teşvik ettim sınav için son 3 hafta baya sıkı tuttu, bende destek oldum, şimdi bu sınav konusunda ne diyebilirsin bana, daha önce eşimin az çalıştığını ve başarılı olamayabileceğini söylemiştin...
 
Son düzenleme:
merhaba handanca bana daha önce genel bi açılım yapmıştın tşk ettim ama tekrar teşekkür ederim:) şimdiyse senden tekrar bi açılım ricam olucak. 2senelik ciddi ilişkim biranda bitti. çok uğraştım ama geri döndüremedim.4 ay olucak ayrılalı ve ben hala çok seviyorum biliyorumki o da sevdi. ama bitti işte. rica etsem bana geri dönecekmi pişman olucakmı veya bu işin sonu ne olacak? bununla ilgili bir açılım yapabilimisin? burcum terazi onunkisi ise yengeç.şimdiden çok teşekkür ederim bu dar vaktinde bizlerede zaman ayırdığın için iyi akşamlar...
 
mrb handanca ben 6 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşımın bana karşı olan düşüncelerini hislerini mrk ediorum.ben 22 temmuz o 24 kasım doğumlu.şimdiden tşk ediorum..
 
merhaba handanca.. benim burcum aslan sevdigim cocugun ise terazi.. biz yakın bi zamanda ayrıldık tekrar barıscakmıyız onu merak ediyorum.ben geri dönmesini istiyorum ama o bidaha dönmem diyor. barısma olcakmı bizim aramızda
 
tarot falı

merrhabalar...
bana da tarot falı bakılmasını rica edecektim.adım hüsniye, akrep burcuyum, 31 yaşımdayım. forma yeni üye oldum. şimdiden teşekür ederim.

hoşçakalın.....
 
handanca bana tarot bakabilir misin kova burcuyum iş ve aşk hayatımda beni neler bekliyor genel yorum yaparsan sevinirim şimdiden sana teşekkür ediyorum ve cevabını en kısa zamanda bekliyorum...
 
merhabalar..

adım meltem ikizler burcuyum 18 yaşındayımm.. Eğitim , Aşk , ve Ailevi durumlarıma bakarsanız sevinirim..

Şimdiden teşekkürler :)
 
selam handanca,
87doğumluyum,aslan burcuyum,uzun zamandır evdeyim,çalışmıyorum.bi iş var bikaç gündür kafama takılan,daha ses çıkmadı,daha doğrusu henüz işi ayarlayacak adamı göremedim.acaba hayırlı bi haber alıcakmıyım.bide aşk hayatımda neler olacak gibi görünüyor :)
şimdiden tşkler.


Kişisel korkuların çok fazla. Öncelikle özgüvenini hemen bi kazan derim. Bakış açın olaylara karşı daha iyimser ve yapıcı olacak.

Herşeyden yorulmuş gibisin. Umudunu kesme olurmu. Sana 2 iş çıkıyor. Ya ilk işin olacak tekrar bir iş haberi alacaksın yada 2 iş haberi yakın günlerde olacak. vede sen kararsız kalacaksın. Enerjini hangisinde kolay kullanabileceksen onu tercih et canım.

Bazı kararlarında aksamalar çıkıyor. Bunlarıda sorun yapma. Bundada bir hayır var de geç. Diş problemi şikayetin olabilir. Birde canım uygun bir zamanında sadaka vermeni tavsiye ediyorum. Aşktan ziyada iş konusunda kartlar ağırlıklı çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst