Özel Tarot Falı bakıyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
partnerim boga benbaşak suan ayrıyız onunla tekrar barışakmıyız beni arayacakmı

Arama olacak. Bu sefer temkinli ol canım..
Yanlzı karşına senin başka biri daha çıkacak.. Buda kafanı karıştırabilir.
Bu dönem dikkatli davran. Dış etkilerden kendini koru..
Beklediğin insan dönecek merak etme. Yanında kalması içinde sen elinden geleni yapmalısın..
 
çok teşekkür ederim canım baktığın için peki bu kadının babamla olan konumu hakkında bilgi werebilirmisin cnım
 
merhaba handanca banada bakarmısın lütfen..ben 5 ekim-terazi o 21 eylül başak..şuanda ayrıyız bana geri dönecekmi? duyguları nedir? dönecekse ne zaman dönecek? yorumların için şimdiden teşekkür ederim.
 
merhaba Handanca.zor bir dönem sağlık ve iş çıkmazlarındayım.çok bereketli bir dönemdeyken son 1 yılda her şeyimi kaybettim ve gelecek beni korkutuyor.umarım bakarsınız.teşekkürler.balık burcuyum
 
slm handanca .. benim burcum kova sevgilim ise boga

beraberligimiz aslinda iyi gidiyor ama benim icimde bir sikinti var .. nedenini bilmiyorum ama sanki benden biseyler gizliyor gibi geliyor bana ..
hem ben bu aralar hic iyi degil durup dururken agliyorum sanki üzerimde cok büyük bir yük var .. ne yapicagimi bilmiyorum .. anneme babamada söyliyemiyorum, cünki onlarla konustugum zaman "kizim senin ne derdin olabilirki, senin tek derdin su an okul" diyorlar .. anlamiyorlar beni ..
lütfen bi bakarmisiniz su sikintilar sona ericekmi acaba? ben yine eski mutluluguma kavusmak istiyorum ..

simdiden cok cok tsk ederim
 
merhaba handanca hanım banada bakarmısın lütfen..ben 30 temmuz-aslan partnerim 30 kasım-yay tekrar dönecekmi? bana karşı birşey hissediyormu? arayacaksa ne kadar sürede arayacak? onunla evlilik görünüyormu? biraz fazla sordum ama cok merak ediyorum:) yorumların için şimdiden çookkk teşekkür ederim..
 
slm handancm :))
ben 25 haziran 1980 yengeç burcuyum - o da 30 eylül 1980 terazi burcu şu anda çok koptuk o başkasıyla nişanlandıı :(( amaa bana karşı halen daha boş diil bunu hissediyorum beni görünce gözlerimin içine öle bi bakıyoki :(((yengeç hissi)...unutamıyorum ve süreklide iş gereği karşılaşıyoruz ...nolucak bu durum handancımmm banada bakarsan sevinirimm...şimdiden çok teşekkürler...
 
ablacım önemli konulara cevap veririm diye yazmışsın..kaç zamandır hayatımda yoluna giden hiçbir şey yok..istediğim beklediğim olması için çabaladığım hiçbir şey olmuyor..bebek sormayın demişsin.7 yıllıktır evliyim ve acaba 1-2 ay içinde güzel haber alabilir miyim diye merak ediyorum..içim çok daralıyor.acaba ferahlayacak mıyım diye merak içerisindeyim.eğer saçmaladıysam özür dilerim.ben terazi eşim yay..doğumgünüm 6 ekim.eğer zaman bulup bakarsan çok teşekkür ederim...
 
Ablacım tarot baktırmak istiyorum.Önemli durumlarda cevap veririm demişsin.bende kaç aydan beri çıkmazdayım.Ne yapcağımı bilmiyorum lütfen yardım edersen çok sevinirim.Benim doğum tarihim 20.09.1993 burcum başak.Onunkinin burcu ise ikizler.Şimdiden teşekkür ediyorum :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst