Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Bnde sadece bi kez c.ignesi vurdm olmadi ..9 aylik evliyim..5 defa klomen kullndm yumurtalr kendiligndn buyuyr ama gic bi sorn yok dio dktr..bnde artk dktra fln gtmiyrm sadece bkliyrm..inslhh kendilignden olur die umit ediyrmm..
 
Spermokültr nasıl oluo onu ilk defa duydum. Bnm eşmde spermiogram yaptrdı düşük çktı varikosel varmş. Senm Eşinn tedavsi yokmuymuş? Bzmkine amelyt dediler
Canım sakın tek doktorla kalma. Araştırma hastanesinde eşime de aynı tanı kondu sonra başka bir hastaneye gittik o da bir laboratuvara gönderdi testi yapıldı sperm sayısı normalin baya üstünde çıktı hız biraz düşüktü ama sperm sayısı çok olduğu için bunun aslında kendi sayısına göre normal olduğunu ve hiçbir müdahaleye gerek olmadığını söyledi şimdi sadece proxeed kullanıyor. Varikosenin de çeşitleri varmış. Her varikosen operasyon gerektirmezmiş. Varikosene bağlı bazı problemler ilaçla da tedavi edilebiliyor.Bu arada size bir şey sorayım. Ben 29.gün adet oldum (30. Gün kan testi yaptıracaktım :( ) benim yumurta büyüme çatlama vs problemim yok iğne vurdurmasam risk alır mıyım sizce? Biraz vücudumu dinlendirmek istiyorum. Doktorum sen nasıl istersen dedi bana bıraktı aşılamayı sordum erken acele etme dedi. Ne yapsam acaba????
 
Geri
Üst